Παρουσίαση στο Χ.Α. των εταιρειών GAEA, EΨΑ, EΖΑ, Taxibeat και Incelligent

Παρουσίαση στο Χ.Α. των εταιρειών GAEA, EΨΑ, EΖΑ, Taxibeat και Incelligent
Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου

Ο στόχος του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι η παρουσίαση εταιρειών, αλλά και της επιχειρηματικής και επενδυτικής ιδέας γενικότερα.

Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε τις εταιρείες GAEA, EΨΑ, EΖΑ, Taxibeat και Incelligent στην τελετή Λήξης της σημερινής συνεδρίασης.

Οι εταιρείες αυτές έχουν περιληφθεί και προβληθεί σε πρόσφατο ντοκιμαντέρ και σχετική εκδήλωση με τίτλο “Greek Crisis Success Stories” του Greek Liberties Monitor και του Friedrich Naumann Foundation.

Οι Άρης Κεφαλογιάννης, CEO της GAEA, ο Μιχάλης Τσαούτος, γενικός διευθυντής της EΨΑ, ο Αθανάσιος Συριανός, πρόεδρος & CEO της EΖΑ, ο Νίκος Δρανδάκης, CEO της Taxibeat και ο Βασίλης Κουλούρης, εμπορικός διευθυντής της Incelligent κήρυξαν την λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ακολούθησαν παρουσιάσεις των επιχειρηματικών μοντέλων και πλάνων από τις εταιρείες.

Με την σημερινή εκδήλωση αξιοποιείται περαιτέρω η προσπάθεια που ήδη έχει γίνει από άλλους συντελεστές που προωθούν την επιχειρηματικότητα και να προεκταθεί από το Χρηματιστήριο σε μια νέα περιοχή, αυτή της χρηματοδότησης των επιχειρήσεων και της αύξησης των επιλογών των επενδυτών.

Ο στόχος του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι η παρουσίαση εταιρειών, αλλά και της επιχειρηματικής και επενδυτικής ιδέας γενικότερα. Στο πλαίσιο αυτό, το Χρηματιστήριο Αθηνών προσκαλεί ελληνικές δυναμικές εταιρείες να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο και πλάνο στην τοπική αλλά και διεθνή επενδυτική κοινότητα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ