Η Penny και οι πέντε γάτοι της

Η Penny και οι πέντε γάτοι της

Δυο μουσικές βραδιές με πολύ χορό και ακόμα περισσότερη μουσική από το πιο swing happy γκρουπ που έχουμε στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχει γκρουπ που να ξεσηκώνει το κοινό περισσότερο από τους «Penny & The Swingin’ Cats» και όποιος, έχει τύχει, να τους παρακολουθήσει το ξέρει πολύ καλά. Το όνομά τους είναι συνώνυμο των αστραφτερών live. Σε κάθε τους εμφάνιση αναλαμβάνουν και το πραγματοποιούν, να μας ταξιδέψουν σε περασμένες, πολύ αγαπημένες, δεκαετίες. Στις δεκαετίες που το rockabilly και το swing κυριαρχούσαν τόσο στις πίστες όσο και στην καθημερινότητα.

Η θετική τους ενέργεια ξεχειλίζει από κάθε τους κίνηση. Από κάθε νότα που παίζουν. Η μπάντα με τα τελείως jazz γούστα αποτελείται από την Penny Μπαλτατζή στο τραγούδι και τους πέντε γάτους της που δεν είναι άλλοι από τον Γιώργο Ζερβό στην κιθάρα και το τραγούδι, τον Δημήτρη Γρηγοριάδη στα τύμπανα, τον Στάθη Παρασκευόπουλο στο κοντραμπάσο, τον Βαγγέλη Κατσαρέλη στην τρομπέτα και τον Γιώργο Λαγογιάννη στα πλήκτρα.

Διαβάστε ακόμη: Η Ομάδα «Δράσις» επιστρέφει με μια καθαρόαιμη κωμωδία

Θα πάμε οπωσδήποτε για να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσης ή έστω να λικνιστούμε με όχημα τη μουσική χρονομηχανή του γκρουπ, που τρέχει από δεκαετία σε δεκαετία. Θα μας παρουσιάσουν όλα τα τραγούδια που αγαπούν αλλά και τα δικά τους τραγούδια που έγραψε η Penny. Μην ξεχνάμε ότι η μπάντα έχει πλέον και το δικό της μίνι άλμπουμ, το Retro.

Ακούστε το πρώτο single του Retro εδώ:

Δείτε τους στις 8/2 στις 22.30 και στις 9/2 στις 21.30 στο Half Note Jazz Club (Τριβωνιανού 17 στο Μετς). Η είσοδος κοστίζει από 9 έως 18 ευρώ.