Οι πέντε ωραιότερες ανδρικές τσάντες

Οι πέντε ωραιότερες ανδρικές τσάντες

Οι απαιτήσεις αλλάζουν, το ίδιο και η ανάγκη για αποθηκευτικό χώρο.

Οι ανδρικές τσάντες είναι, πλέον, απαραίτητες για τον συνειδητοποιημένο business man και όχι μόνο. Πάνε οι μέρες που κυκλοφορούσατε με όλη σας την περιουσία, χωμένη σε παραφουσκωμένες τσέπες κοστουμιών και μπουφάν. Πάνε κι οι μέρες που δεν σας έμενε χέρι άδειο –στο ένα τα κλειδιά και τα λεφτά, στο άλλο τα κινητά. Για την σεζόν που διανύουμε, και με την ευγενική βοήθεια του Μάνου Γερακίνη, Managing Director και ειδικού σε θέματα που άπτονται της βιομηχανίας της πολυτέλειας, επιλέξαμε τις απόλυτες τσάντες για κάθε στιγμή σας.  Enjoy!

GUCCI SOFT TOTE BAG (1396 euro)
Εδώ έχουμε μια κλασική tote τσάντα σε αυτό το υπέροχο tan χρώμα. Κλασική ως τσάντα, όχι κλασική ως ανδρική τσάντα. Το χρώμα της χαρακτηρίζεται υπέροχο διότι είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και εύκολα χρώματα. Ταιριάζει με όλα αλλά, βέβαια, καλύτερα με ένα μπλε κοστούμι. Πάνω του θα κλέψει πραγματικά την παράσταση. Συνδυάστε το κοστούμι με ένα πουκάμισο ανοιχτό στο λαιμό, δίχως γραβάτα. Η συγκεκριμένη τσάντα όσο παλιώνει τόσο καλύτερη γίνεται. Το tan έχει κι αυτό το πλεονέκτημα.

LOUIS VUITTON DANIEL MM (950 euro)
Αυτή είναι μια, πραγματικά, κλασική τσάντα αγγελιοφόρου που, όμως, ταιριάζει με κάθε ντύσιμο προσδίδοντας του μια πιο μοντέρνα ή μια πιο γειωμένη αίσθηση (ανάλογα με τι επιλέγετε να την συνδυάσετε). Το damier της Louis Vuitton σε γκρι και μαύρο συνδυάζεται καλύτερα με γκρι, μαύρα ή και μπλε.

ZARA SAFFIANO PORTFOLIO (25,95 euro)
Ένα ωραιότατο document case από το Zara που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιστάσεις δίνοντας ένα, ιδιαίτερα, προσεγμένο στιλ. Εξαιρετικά cool με τζιν και σακάκι για να μην κρατάτε χύμα στο χέρι κινητά, έγγραφα, τσιγάρα, χρήματα, κάρτες. Το ίδιο (ή και περισσότερο) ωραίο για ένα meeting.

BOTTEGA VENETA EBANO INTRECCIATO VN BRIEFCASE (1500 euro)
Μια εξαιρετική τσάντα από έναν εξαιρετικό οίκο. Ο κλασικός χαρτοφύλακας Bottega Veneta σε υπέροχο καφέ χρώμα και το μοναδικό σχέδιο του οίκου, είναι το απόλυτο συμπλήρωμα κάθε κοστουμιού. Φαντάζει τόσο πλούσια και σοβαρή αυτή η τσάντα, ενώ ταυτόχρονα δίνει την αίσθηση ότι ο ιδιοκτήτης της είναι κάτι περισσότερο από fashion conscious.

MARC BY MARCJACOBS (450 euro)
Μπορεί να είναι ένα σακίδιο πλάτης… αλλά τι κομψό και αρρενωπό σακίδιο πλάτης είναι αυτό! Μαύρο δέρμα, καταπληκτική ποιότητα για ένα rucksack που, αν συνδυαστεί με κοστούμι, δίνει μια τελείως προχωρημένη άποψη στο σύνολο. Ότι πρέπει για τους άντρες που έχουν συνηθίσει να έχουν την τσάντα στην πλάτη.