Ποια τεχνολογικά δώρα να πάρεις φέτος;

Ποια τεχνολογικά δώρα να πάρεις φέτος;
Μάθε πώς θα αποκτήσεις τα πιο δελεαστικά δώρα από τη Huawei.

«Μένουν λιγότερες από εννιά  μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα!», ακούγεται από το ραδιόφωνο καθώς φεύγω από το γραφείο. Αυτή η φράση σε άλλους μπορεί να προκαλέσει χαρά και ανυπομονησία για τις γιορτές. Σε άλλους… άγχος. Ανήκω στη δεύτερη κατηγορία.

Φυσικά, τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που οι περισσότεροι μοιάζουν να ξεχνούν έστω και για λίγο τα προβλήματα και την- μερικές φορές βαρετή- καθημερινότητά τους και βρίσκονται με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους, διασκεδάζουν και ανταλλάσσουν δώρα.

Στο πνεύμα, επομένως, των γιορτών θα πρέπει να υπολογίσεις στο (περιορισμένο) budget σου όχι μόνο ένα καινούριο smartphone, που δεν θα σου κλείνει με το που το βγάζεις από το power bank, αλλά και δώρα για τους δικούς σου, κάτι σαν τη νέα προσφορά 1+1+1 της Huawei.

Η Huawei έρχεται, λοιπόν, να σώσει την κατάσταση, καθώς για ένα μήνα, από τις 12 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2020, αγοράζοντας ένα smartphone Huawei P30 Pro ή Huawei P30 ή το νέο Huawei NOVA 5T, παίρνουμε δύο δώρα!

NOVA 5T
NOVA 5T

Και κάπως έτσι, μπαίνω στο κατάστημα και κοιτάω τα smartphones της Huawei που φαίνονται όλα πολύ δελεαστικά.

Όπως για παράδειγμα το νέο NOVA 5T, το highlight της προσφοράς, που μας προσφέρει τη δυνατότητα να έχουμε επαγγελματικές κάμερες στην… τσέπη μας! Οι τέσσερις, AI πίσω κάμερες, του HUAWEI nova 5T καταγράφουν εκπληκτικές φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας, εξαιρετικά ευρυγώνιες, macro και bokeh. Οι κάμερες δημιουργούν επίσης βίντεο επόμενης γενιάς. Επίσης, η μπροστινή selfie κάμερα των 32 MP χρησιμοποιεί AI τεχνολογία για να αναδείξει τις selfies μας.

Το εντυπωσιακό με το εν λόγω μοντέλο δεν είναι, όμως, μόνο οι φωτογραφικές μηχανές του. Η 6 GB μνήμη RAM του HUAWEI nova 5T επιταχύνει τις λειτουργίες και δυνατότητες πολλαπλών εφαρμογών, ενώ η χωρητικότητα μέχρι 128 GB μας επιτρέπει έχουμε μαζί μας όλα τα τραγούδια, τις ταινίες και τις εφαρμογές που επιθυμούμε.

Η γρήγορη φόρτιση του νέου HUAWEI nova 5T είναι ένα ακόμα ατού του συγκεκριμένου μοντέλου. Η μπαταρία φτάνει σε φόρτιση το 50% μέσα σε μόλις 30 λεπτά χάρη στο σύστημα HUAWEI SuperCharge 22,5 W που διαθέτει η μπαταρία.

Την προσοχή μου, όμως, τραβάει το Huawei P30 Pro. Ο υπεύθυνος του καταστήματος με ενημερώνει πως είναι βραβευμένο ως το καλύτερο smartphone 2019-2020 από τον οργανισμό EISA «Best Smartphone 2019-2020», διαθέτει επεξεργαστή 7ΝΜ, 256 GB χωρητικότητα και 8 GB RAM. Επίσης, αντέχει στο νερό και τη σκόνη και χρησιμοποιεί την τεχνολογία Acoustic Display της HUAWEI, για διευρυμένη απεικόνιση και αυξημένη επιφάνεια ακρόασης.

Όλα αυτά, είναι φυσικά πολύ ωραία και ενδιαφέροντα, αλλά αυτά που με κερδίζουν είναι δύο. Κατ’ αρχάς η φωτογραφική του. ‘Η καλύτερα οι φωτογραφικές του. Το Huawei P30 Pro διαθέτει τρεις κύριες κάμερες, που δίνουν νέα έμφαση στη φωτογράφιση μέσω smartphone. Πιο αναλυτικά, το σύστημα τετραπλής κάμερας της Leica προσαρμόζει τον τρόπο φωτογράφισης, ώστε να βλέπεις τον κόσμο στο σύνολό του. Αυτό το αξεπέραστο σύστημα σούπερ κάμερας περιλαμβάνει έναν φακό SuperZoom, μια σούπερ κάμερα 40 MP, έναν εξαιρετικά υπερ-ευρυγώνιο φακό 20 MP, καθώς και μια κάμερα HUAWEI TOF. Ακόμα, η εμπρόσθια κάμερα 32 MP του HUAWEI P30 Pro αναγνωρίζει έξυπνα το πρόσωπο και παρέχει εξαιρετικές selfie διαμορφώνοντας το περίγραμμα του προσώπου σας με την απαραίτητη φωτεινότητα και ευκρίνεια. Το δεύτερο χαρακτηριστικό του που με κερδίζει, είναι η ταχύτητα φόρτισής του. Δεν θα χρειάζεται πια να παίρνω παντού μαζί μου το power bank, καθώς το τηλέφωνο φορτίζεται έως 70% μέσα σε 30 λεπτά με τον φορτιστή HUAWEI SuperCharge 40 W, ο οποίος διαθέτει πιστοποίηση ασφάλειας TÜV.

P30
P30

Αγοράζοντας, λοιπόν, ένα smartphone Huawei P30 Pro ή Huawei P30 ή το νέο Huawei NOVA 5T παίρνουμε δύο δώρα. Ποια είναι αυτά; Το smartwatch Huawei Watch GT και το smartphone Huawei Y5 2018.

Το smartwatch είναι ο ιδανικός σύντροφος σε κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα: ποδηλασία, αφού διαθέτει μετρητές απόστασης, ταχύτητας, ανάβασης και κατάβασης, ορειβασία, χάρη στην ενσωματωμένη πυξίδα και το βαρόμετρο, αλλά και κολύμβηση, καθώς είναι αδιάβροχο έως και 50 μέτρα. Εκτός από καταγραφή δραστηριοτήτων όμως, το Huawei GT φροντίζει τον χρήστη και κατά τη διάρκεια του ύπνου του, αφού με την βοήθεια της ευφυούς παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep, προσφέρει πάνω από 200 πιθανές προτάσεις για καλύτερο ύπνο.

Ενώ το smartphone, με οθόνη 5.45″ που την χαρακτηρίζει η εξαιρετικά υψηλή αναλογία οθόνης-σώματος και το μινιμαλιστικό πλαίσιο, τo Huawei Y5 2018, με βάρος 142 γραμμάρια και πάχος μόλις 8 χιλιοστά, αποτελεί την ιδανική λύση για όσους επιθυμούν μια κομψή συσκευή ικανή να καλύψει πληθώρα αναγκών και με υψηλές επιδόσεις στο multitasking.

Χωρίς δεύτερη σκέψη παίρνω το νέο μου smartphone Huawei P30 Pro, τυλίγω σε συσκευασία δώρου το smartwatch Huawei Watch GT και το smartphone Huawei Y5 2018 και σβήνω από τη λίστα μου τα χριστουγεννιάτικα ψώνια.

Επωφεληθείτε και εσείς της χριστουγεννιάτικης προσφοράς Huawei και κάντε μοναδικά τεχνολογικά δώρα στον εαυτό σας και την οικογένειά σας ή τους φίλους σας!