Ποιοι έκαναν «κατάληψη» στο σπίτι του Χάρι και της Μέγκαν στη Βρετανία;

Ποιοι έκαναν «κατάληψη» στο σπίτι του Χάρι και της Μέγκαν στη Βρετανία;
epaselect epa08272984 Britain's Harry (R) and Meghan (L), Duke and Duchess of Sussex attend the annual Endeavour Fund Awards at Mansion House in London, Britain, 05 March 2020. The event is the couple's first joint official royal engagement since announcing their intention of giving up Royal duties after 31 March 2020. EPA/NEIL HALL Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το οποίο μάλιστα είναι πλήρως ανακαινισμένο.

Το σπίτι του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει νέους ενοίκους.

«Το Frogmore Cottage είναι η ιδιωτική κατοικία του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex και οποιεσδήποτε συμφωνίες ή διακανονισμού είναι δικό τους ζήτημα», ανέφερε ένας εκπρόσωπος τύπου του παλατιού του Μπάκιγχαμ στο People, εξηγώντας ότι αυτό δε σημαίνει πως δεν παραμένει υπό την ιδιοκτησία τους.

Το περιοδικό People λοιπόν, επιβεβαίωσε πως η Πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της Jack Brooksbank μετακόμισαν στην κατοικία τους με τους Χάρι και Μέγκαν να είναι χαρούμενοι για το ότι η πρώτη τους ξαδέρφη πλέον μένει εκεί. Μάλιστα, περιμένει το πρώτο της παιδί.

Σύμφωνα με τη Sun πάντως, η μετακόμιση έγινε κρυφά, μέσα στη νύχτα. Τα φορτηγά αφαίρεσαν τα προσωπικά πράγματα του Χάρι και της Μέγκαν και η κίνηση αυτή «μεταφράζεται» από κάποιους ως οριστική απόφαση του ζευγαριού να μην επιστρέψει ποτέ στη Βρετανία.

Η Πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της μέχρι πρότινος έμεναν στο Ivy Cottage του παλατιού Kensington στο Λονδίνο. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ τον Οκτώβριο του 2018.