Πιστοποίηση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της bluegr Hotels & Resorts με «ETHOS Platinum»

Πιστοποίηση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της bluegr Hotels & Resorts με «ETHOS Platinum»
Από τη EUROCERT και το CSR Hellas.

Στο πλαίσιο της τελετής κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR Hellas), απονεμήθηκε στα Ξενοδοχεία Minos Beach art hotel, Minos Palace hotel & suites, και Candia Park village του Ομίλου bluegr Hotels & Resorts η ανώτατη διάκριση «ETHOS Platinum» για το Σύστημα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζουν.

Πιο συγκεκριμένα, η EUROCERT σε συνεργασία με το CSR Hellas έχουν δημιουργήσει το Πρότυπο «ETHOS» το οποίο αναφέρεται σε αρχές και στοιχεία ως μέρος ενός βέλτιστου συστήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τις επιχειρήσεις.

Το Πρότυπο αυτό υιοθετήθηκε από την bluegr Hotels & Resorts και εφαρμόστηκε στα Ξενοδοχεία Minos Beach art hotel, Minos Palace hotel & suites και Candia Park village, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Έπειτα από ενδελεχή και επιτυχημένη αξιολόγηση, απονεμήθηκε από τη EUROCERT και το CSR Hellas η ύψιστη διάκριση με το Σήμα «ETHOS Platinum» και στα τρία ξενοδοχεία.

Με την Πιστοποίηση αυτή, η bluegr Hotels & Resorts αποδεικνύει την διαρκή προσήλωσή της στις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, έχοντας εντάξει πολύ ψηλά στη φιλοσοφία της τη δέσμευση για υπεύθυνη λειτουργία με σεβασμό προς την κοινωνία, το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη ως παρακαταθήκη για τις μελλοντικές γενιές.

Η πιστοποίηση «ETHOS» αποτελεί επιστέγασμα μιας μεγάλης ομαδικής προσπάθειας αλλά και ταύτισης με την κουλτούρα και τις αξίες της bluegr Hotels & Resorts. Οι αξίες και το ήθος που πρεσβεύει ο Όμιλος ξεκινούν από την επικεφαλής και εμπνευστή του Οράματος, την Διευθύνουσα Σύμβουλο κα Τζίνα Μαμιδάκη, η οποία στηρίζει ολόψυχα τη δυναμική της ομάδα της, εμπνέοντας όλους, και ιδιαίτερα τη νέα γενιά, να στοχεύουν ψηλά και να οδεύουν προς την Αριστεία.

Οι εξαιρετικές υπηρεσίες φιλοξενίας σε συνδυασμό με τις αξίες που διαπερνούν κάθε δράση του Ομίλου, μεταξύ άλλων ήθος, σωφροσύνη, μεγαλοψυχία και μετριοφροσύνη, αναγάγουν όλα τα μέλη της οικογένειας της bluegr Hotels & Resorts σε πρεσβευτές της Ηθικής και της Αριστείας. Οι καθημερινές πράξεις τους κάνουν την Εταιρική Υπευθυνότητα αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής της εταιρείας, με τις πιστοποιήσεις όπως το «ETHOS Platinum» να αποτελούν σημαντική επιβράβευση και εφαλτήριο για την επίτευξη μελλοντικών στόχων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: