Πιστωτική γραμμή για μικρές επιχειρήσεις από Amazon σε συνεργασία με την Goldman Sachs

Πιστωτική γραμμή για μικρές επιχειρήσεις από Amazon σε συνεργασία με την Goldman Sachs
epa08179196 (FILE) - A general view of the Amazon logistic and distribution center in Moenchengladbach, Germany, 17 December 2019 (reissued 30 January 2020). Amazon will release their 4th quarter 2019 results on 30 January 2020. EPA/FRIEDEMANN VOGEL *** Local Caption *** 55715606 Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι δυνητικοί δανειολήπτες μπορούν να υποβάλουν αίτηηση μέσα από μία απλή διαδικασία δύο βημάτων. Πρόκειται για μία κίνηση που κάνει για πρώτη φορά ο γίγαντας του διαδικτυακού λιανεμπορίου. Ποιους αφορά.

Ψηφιακή πιστωτική γραμμή για εμπόρους με έδρα τις ΗΠΑ εισάγει η Amazon, σε συνεργασία με την Goldman Sachs, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNBC.

Oι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που πωλούν αντικείμενα στην πλατφόρμα του γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου θα λάβουν στοχευμένες προσκλήσεις από την εταιρεία Marcus της Goldman Sachs, σύμφωνα με άτομα που έχουν γνώση του θέματος.

Οι δυνητικοί δανειολήπτες θα δουν την προσφορά στο Seller Central, το διαδικτυακό hub για εμπόρους της Amazon, και μπορούν να υποβάλουν αίτηηση μέσα από μία απλή διαδικασία δύο βημάτων. Οι πιστωτικές γραμμές θα έχουν σταθερό ετήσιο επιτόκιο 6,99% έως 20,99% και μπορούν να αναληφθούν και να εξοφληθούν, όπως μία κανονική πιστωτική κάρτα.

Πρόκειται για μία κίνηση που κάνει για πρώτη φορά η Amazon.