Pornhub και PlayStation φέρνουν την εικονική πραγματικότητα στο πορνό

Pornhub και PlayStation φέρνουν την εικονική πραγματικότητα στο πορνό

Τα δυνατά και τα αδύναμα στοιχεία της κονσόλας.

Η βιομηχανία του πορνό πηγαίνει «χέρι-χέρι» με τις νέες τεχνολογίες κι αυτό ισχύει και για τις τεράστιες εταιρείες όπως η Sony.

Το Pornhub αποκάλυψε στο GamesBeat ότι η κατηγορία της εικονικής πραγματικότητας είναι συμβατή με το PlayStation VR, το τελευταίο «μέλος» της οικογένειας του PS4.

Η διαδικασία παρόλ’ αυτά είναι λίγο πιο περίπλοκη και λείπουν μερικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με ανταγωνιστικές κονσόλες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ταινιών για ενήλικες.

Οι αναλυτές προβλέπουν ότι VR θα μπορούσε να αποφέρει έως και 40 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα έως το 2020, και η XXX βιομηχανία θα μπορούσε να έχει ένα μεγάλο κομμάτι από αυτή τη πίτα, όπως έγινε και με το Διαδίκτυο.

Για να παρακολουθήσει κανείς το περιεχόμενο στο PSVR, θα πρέπει:

  1. Να εγκαταστήσετε τη κατηγορία VR Pornhub στον υπολογιστή σας
  2. Θα πρέπει να κατεβάσετε τα βίντεο
  3. Να μεταφέρετε τα βίντεο σε ένα USB thumbdrive
  4. Συνδέστε το USB στο PS4
  5. Ανοίξτε τα αρχεία στο PS4 Media Player Application
  6. Βεβαιωθείτε πως το Media Player έχει ανανεωμένη έκδοση (2.50)
  7. Ενεργοποιείστε τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας PSVR
  8. Κρατήστε πατημένο το κουμπί “Επιλογές” στο DualShock 4
  9. Επιλέξτε το “VR Mode” από το μενού

Αυτό ήταν. Η αλήθεια είναι πως χρειάζονται αρκετά βήματα, κι αυτό είναι κάτι που δεν ευχαριστεί ούτε τον ίδιο τον πρόεδρο του Pornhub,  Corey Price.

Όπως δήλωσε, μάλιστα, το PSVR έχει αρκετές ελλείψεις σε σύγκριση με τις υπηρεσίες του  Rift και του Vive, με το Samsung GearVR και τη κονσόλα της Google να παραμένουν οι «ηγέτες».

Αυτές οι συσκευές υποστηρίζουν πολλαπλές μορφές VR-βίντεο, αφού εκτός από υλικό ενηλίκων μπορεί κανείς να δει δελτία ειδήσεων και μουσικά βίντεο σε στερεοσκοπικό 3D, 360 – ή 180 degree video.

Αυτές οι διάφορες μορφές έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους, αλλά το PlayStation 4 δεν υποστηρίζει τα περισσότερα από αυτά.

Αντ ‘αυτού, το PSVR έχει μόνο monoscopic βίντεο 360 μοιρών. «Έχουμε παροτρύνει τη Sony να υιοθετήσει το πρότυπο WebVR στον browser τους, προκειμένου να κάνουν την εικονική μετάδοση καλύτερη» δήλωσε ο Price, κάτι το οποίο αν δεν αλλάξει δε θα έχει απήχηση στο κοινό.