Η Porsche παρουσιάζει την εντυπωσιακή Macan

Η Porsche παρουσιάζει την εντυπωσιακή Macan

H εταιρεία με τις περισσότερες ιδέες ανά ίππο, συνεχίζει να εμπνέει περισσότερα όνειρα ανά χιλιόμετρο - Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο!

Με ένα εντυπωσιακό διαφημιστικό φιλμάκι που μόλις δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, η Porsche μας «συστήνει» το νέο της compact crossover SUV, την Porsche Macan.

Σε ένα υπέροχο μείγμα εικόνων που πάνε πίσω στις απαρχές της εταιρείας και φτάνουν ως τη σημερινή εποχή, βλέπουμε να εναλλάσσονται εικόνες θρυλικών αγωνιστικών αυτοκινήτων και παραγωγής, μέχρι που τον κύκλο κλείνει η Macan.

Το SUV αυτό τοποθετείται ανάμεσα στην Cayenne και την Panamera και θα παρουσιαστεί επίσημα τον Νοέμβριο στο Los Angeles Auto Show. Στην Ευρώπη αναμένεται την άνοιξη σε εκδόσεις με 245 (ντίζελ), 340 και 400 ίππους, ενώ αναμένεται και υβριδική ηλεκτρική έκδοση.

Δείτε το video:

Παράλληλα, πριν από λίγες ημέρες, η Porsche γιόρτασε τα 50 χρόνια της θρυλικής 911 με τις επτά γενιές της παρούσες στην πίστα Slovakia Ring, έξω από τη Μπρατισλάβα. Στο επίσημο βίντεο και ο Έλληνας πρώην οδηγός αγώνων Κωστής Στεφανής:

Διαβάστε ακόμη: Η ανατολική Γερμανία… μαρσάρει!