Πώς η Uber θα κάνει τις διαδρομές μας πιο ευχάριστες

Πώς η Uber θα κάνει τις διαδρομές μας πιο ευχάριστες

Με το «Trip Experiences» θα έχετε πρόσβαση και σε άλλες εφαρμογές ή υπηρεσίες, οι οποίες θα αλλάζουν ανάλογα με τη διαδρομή σας.

Την Τρίτη, η διαδικτυακή υπηρεσία μίσθωσης ταξί, Uber ξεκίνησε να λειτουργεί το «Trip Experiences».

Η ιδέα είναι ότι, ενώ βρίσκεστε σε ένα αυτοκίνητο Uber για να φτάσετε στον προορισμό σας, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση και σε άλλες εφαρμογές ή υπηρεσίες. Μόλις αλλάξετε πορεία διαδρομής θα εμφανίζονται και ανάλογες εφαρμογές για να επιλέξετε.

Σε ένα δημοσίευμά της, η Uber περιγράφει διάφορες πιθανές υπηρεσίες-αγαθά που μπορεί να παρέχει στο κοινό κατά τη διάρκεια της διαδρομής, όπως μια playlist με τραγούδια για μια διαδρομή δέκα λεπτών ή τη μετάδοση μιας σύντομης είδησης, μέχρι και συμβουλές και κριτικές για ένα εστιατόριο.

Τα παραπάνω νέα ακούγονται αρκετά ευχάριστα και χρήσιμα και όπως φαίνεται οι εταιρείες και οι έμποροι σίγουρα θα θελήσουν να διαφημίσουν τα προϊόντα ή τα καταστήματά τους μέσω του «Trip Experiences».

Ωστόσο, η Uber έχει απαγορεύσει στους προγραμματιστές της να προσθέσουν κάποια περιττή ή προωθητική διαφήμιση, παρ’ όλα αυτά μια λίστα τραγουδιών θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια μικρή διαφήμιση ή έναν οδηγό εξόδου, ο οποίος για παράδειγμα θα σας παρουσιάζει διάφορα γεύματα εστιατορίων.