Πώς είναι να ταξιδεύεις σε σουίτα των 10.000 ευρώ τη μέρα;

Πώς είναι να ταξιδεύεις σε σουίτα των 10.000 ευρώ τη μέρα;

Με εμβαδό 360 τετ. μ., μπάτλερ, ιδιωτικό σπα, σάουνα, μπαλκόνι και πιάνο, το κρουαζιερόπλοιο Seven Seas Explorer θα περιοδεύει στη Μεσόγειο.

Έχει χαρακτηριστεί ως το πολυτελέστερο κρουαζιερόπλοιο που φτιάχτηκε ποτέ. Το Seven Seas Explorer βρίσκεται ήδη στο τελικό στάδιο της κατασκευής του, το παρθενικό του ταξίδι αναμένεται τον Ιούλιο του 2016 και ήδη μπορεί κανείς να κλείσει το ταξίδι του στη Regent Suite για $10.000 ημερησίως.

Το Seven Seas Explorer δεν είναι για όλους. Θα μεταφέρει μόλις 750 επιβάτες -καμία καμπίνα δεν θα είναι όπως την ξέρετε, δηλαδή, θα είναι σαν σπίτια-, κάθε καμπίνα έχει μπαλκόνι και στην τιμή της κράτησης συμπεριλαμβάνεται και το αεροπορικό εισιτήριο με το οποίο ο πελάτης θα μεταβεί στο λιμάνι.

Ειδικά η Regent Suite, βρίσκεται στο εμπρός μέρος του πλοίου, έχει ανεμπόδιστη και πανοραμική θέα σαν να βρίσκεστε στον 14ο όροφο, έχει εμβαδό 360 τ.μ., διαθέτει μαρμάρινο μπαρ, ένα πιάνο Steinway Arabesque, πλήρεις εγκαταστάσεις σπα με σάουνα, τζακούζι και multi-jet ντους. Σύμφωνα με την εταιρεία, είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται πλήρες σπα σε σουίτα κρουαζιερόπλοιου και οι ένοικοί της έχουν δικαίωμα απεριόριστης χρήσης με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού.

Το Seven Seas Explorer θα περιοδεύει στη Μεσόγειο με σημαντικότερους σταθμούς το Μονακό, την Ίμπιζα, τη Βαρκελώνη, τη Σικελία, τη Μάλτα, την Αθήνα, τη Βενετία κ.ά.

Αν η σουίτα σας φαίνεται πολύ ακριβή, υπάρχουν καμπίνες περίπου 40 τμ., που όμως έχουν μπαλκόνι και οι ένοικοί τους έχουν δωρεάν μετακινήσεις και ξεναγήσεις σε κάθε λιμάνι, απεριόριστο φαγητό και ποτό και πρόσβαση σε σπα, αλλά επί πληρωμή.

Η φθηνότερη διαμονή που μπορεί να κλείσει κανείς σήμερα στο πλοίο είναι από το Μονακό στην Αθήνα με 6.400 € για οκτώ ημέρες.