Πώς με το νέο χαρακτηριστικό του YouTube μπορείτε να βγάλετε χρήματα

Πώς με το νέο χαρακτηριστικό του YouTube μπορείτε να βγάλετε χρήματα
A businessman browses Google Inc.?s YouTube website using an Apple iPhone, made by Apple Inc., in this arranged photograph in London, U.K., on Thursday, Aug.19, 2010. Research In Motion Ltd. is turning to technology used in BMW audio systems and the Army?s Crusher tank as it tries to distinguish its new tablet computer from Apple Inc.?s iPad, said three people familiar with the plans. Photographer: Jason Alden/Bloomberg via Getty Images

Ο κολοσσός τεχνολογίας λανσάρει το Super Chat επιτρέποντας στους χρήστες να αναδεικνύουν τα μηνύματά τους για ένα συγκεκριμένο ποσό. 

Η Youtube παρουσιάζει μία νέα υπηρεσία live streaming για κινητές συσκευές για τους χρήστες που διαθέτουν πάνω από 10.000 συνδρομητές, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία παράλληλα να βγάλουν ακόμη και χρήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κολοσσός τεχνολογίας λανσάρει το Super Chat επιτρέποντας στους χρήστες να αναδεικνύουν τα μηνύματά τους για ένα συγκεκριμένο ποσό. Όποιος είναι οπαδός του live streaming θα είναι σε θέση να αγοράσει μηνύματα συνομιλιών, τα οποία φωτίζονται με έντονα χρώματα και να τα καρφιτσώσει στην κορυφή του παραθύρου συνομιλίας μέχρι και για πέντε ώρες.

Πρόκειται για μια νέα αρχή, η οποία θα προσφέρει τη δύναμη της ζωντανής μετάδοσης στα χέρια των εκατοντάδων χιλιάδων ταλαντούχων δημιουργών, δίνοντας τους έναν πιο προσωπικό και αυθόρμητο τρόπο να μοιραστούν τις ιδέες τους, τις ζωές τους και τη δημιουργικότητά τους.

Τα ζωντανά βίντεο έχουν γίνει ένα άκρως ανταγωνιστικό χαρακτηριστικό σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, με τις εταιρείες να ανταγωνίζονται για τη ροή αθλητικών γεγονότων και τα αποκλειστικά βίντεο από λαμπερές εκδηλώσεις, όπως τις βραδιές Όσκαρ και Grammys.

Κι ενώ η YouTube ξεκίνησε τη στήριξη ζωντανής μετάδοσης το 2011, το Facebook από την άλλη προσφέρει streaming video σε πραγματικό χρόνο από το 2015.

Σημειώνεται ότι η δυνατότητα της ζωντανής μετάδοσης έχει ενσωματωθεί στην εφαρμογή YouTube για κινητά και το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται να κάνετε για να αρχίσετε να μεταδίδετε είναι να ανοίξετε το YouTube, να πατήσετε το κουμπί «τραβήξτε», και είστε στον αέρα! Τα βίντεο σε ζωντανή μετάδοση θα έχουν τις ίδιες ρυθμίσεις με τα κανονικά YouTube βίντεο, ενώ θα μπορούν να αναζητηθούν, να βρεθούν μέσω προτάσεων ή λιστών αναπαραγωγής, και να προστατευθούν από ανεπιθύμητη χρήση.