Πώς ο προϊστάμενός σας μπορεί να παρακολουθεί κάθε σας κίνηση

Πώς ο προϊστάμενός σας μπορεί να παρακολουθεί κάθε σας κίνηση
Photo:

Ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Google στηρίζει την ιδέα.

του Μπέντζαμιν Σνάιντερ

Μια επικείμενη εφαρμογή θα μπορούσε να δώσει στους προϊσταμένους επίγνωση της κάθε κίνησης των εργαζομένων τους. Και οι εργαζόμενοι θα πρέπει να την φορούν στον καρπό τους.

Η BetterWorks, μια νεοσύστατη υπηρεσία που χρησιμοποιείται από τις επιχειρήσεις για την παρακολούθηση της προόδου των στόχων των εργαζομένων, ανακοίνωσε πρόσφατα μια εφαρμογή για smartwatches. Η υπηρεσία έχει την υποστήριξη του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Google Τζον Ντερ, σύμφωνα με το Wired. Έχει αποφασιστεί να παρουσιαστεί αυτό το καλοκαίρι.

Η εφαρμογή φαίνεται να είναι προσαρμοσμένη στο Apple Watch, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Περισσότερες λεπτομέρειες είναι πιθανό να ανακοινωθούν σε μια εκδήλωση της Apple στις 9 Μαρτίου.

Η εφαρμογή λειτουργεί ως ακολούθως: Η BetterWorks παρακολουθεί τις επιδόσεις ψηφιακά όλη την ώρα και επιτρέπει σε συναδέλφους να «σκουντήξουν» ο ένας τον άλλο για να εργαστούν σκληρότερα, ή να συγχαρούν ο ένας τον άλλος για ένα ολοκληρωμένο έργο. Στην έκδοση για επιτραπέζιο υπολογιστή, υπάρχει η δυνατότητα να δείτε οργανογράμματα των εργαζομένων, να ελέγξτε την ανάλυση της προόδου των έργων και να θέσετε στόχους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Ο διευθύνων σύμβουλος, Κρις Ντάγκαν, δήλωσε στο Wired: «Η πραγματική μεταφορά του προϊόντος για μένα είναι: Ψηφιακά Έτοιμοι για Εργασία. Πώς μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα ανοιχτά, διαφανή, μετρήσιμα, και να αυξήσουμε τη συμμετοχή;».