Πόσα χρήματα αφήνει στους κληρονόμους του ο Ντέιβιντ Μπάουι

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην περιουσία του ροκ σταρ περιλαμβάνονται ένα πολυτελές διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, καθώς και μία βίλα σε νησί της Καραϊβικής.

Ο θρύλος της ροκ Ντέιβιντ Μπάουι ήταν ένας από τους πιο πλούσιους σταρ του κόσμου.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», ο Ντέιβιντ Μπάουι άφησε στους κληρονόμους του όλη την περιουσία του, η οποία αγγίζει τα 181 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, η οικογένειά του δεν κληρονομεί μόνο τα έσοδα από τις πωλήσεις των εκατομμυρίων δίσκων που έχουν πουληθεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά κι ένα νεοϋορκέζικο πολυτελές διαμέρισμα καθώς και μία βίλα στο νησί «Ile Moustique» που βρίσκεται στην Καραϊβική.

Την ώρα που η διεθνής κοινότητα θρηνεί τον Βρετανό τραγουδιστή και συνθέτη που «έχτισε» την καριέρα του πάνω σε διαδοχικές μετενσαρκώσεις, μέσω διαφορετικών χαρακτήρων, ο διεθνής Τύπος επισημαίνει ότι κατά την διάρκεια της καριέρας του, ο Ντέιβιντ Μπάουι απέκτησε πολλά χρήματα γεγονός που δείχνει ότι ήταν ένας άνθρωπος με επιχειρηματικό μυαλό.

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια της καριέρας του πούλησε 140 εκατομμύρια άλμπουμ και στην περιουσία του θα πρέπει επίσης να συνεκτιμηθούν, τα έσοδα από τους χιλιάδες επισκέπτες που συρρέουν από το 2013 στην έκθεση David Bowie Is που εγκαινιάστηκε το 2013 στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τους “Sunday Times”, ο Ντέιβιντ Μπάουι και η δεύτερη σύζυγος του, Ιμάν, βρίσκονταν τον περασμένο Απρίλιο στην 15η θέση της λίστας με τους πιο πλούσιους μουσικούς της Βρετανίας και της Ιρλανδίας.

Η Γαλλική εφημερίδα επισημαίνει ότι η δεύτερη σύζυγός του, ένα μανεκέν από τη Σομαλία, η Ιμάν Αμντουλματζίντ και τα δύο παιδιά που απέκτησαν, Ντάνκαν και Λέξι, είναι οι κληρονόμοι του.

Το πολυτελές διαμέρισμα στη νότια πλευρά του Μανχάταν, αξίας 3,7 εκατομμυρίων ευρώ και μία βίλα στην Καραϊβική, συμπεριλαμβάνονται στην περιουσία του.

Η αξία του εξοχικού της οικογένειας, το οποίο διαθέτει έναν υπέροχο κήπο και μία πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, αγγίζει τα 20 εκατομμύρια δολάρια. O Ντέιβιντ Μπάουι ήταν χαρισματικός όχι μόνο στη μουσική, αλλά όπως, αποδεικνύει το ύψος της περιουσίας του, κι ένα επιχειρηματικό μυαλό.