Πόσα λεφτά μπορεί να βγάλει όποιος μαντέψει σωστά το όνομα του νέου βασιλικού βρέφους;

Πόσα λεφτά μπορεί να βγάλει όποιος μαντέψει σωστά το όνομα του νέου βασιλικού βρέφους;
epa06687541 Britain's Prince William (L), Duke of Cambridge stands next to his wife Catherine (R), Duchess of Cambridge who holds their newborn son outside the Lindo Wing at St. Mary's Hospital in Paddington, London, Britain, 23 April 2018. The baby boy is the royal couple's third child and fifth in line to the British throne. EPA/WILL OLIVER

Η Κέιτ Μίντλετον έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και ήδη τα στοιχήματα για το όνομά του έχουν ανοίξει.

 

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον έγινε μητέρα για τρίτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι το πρωί της Δευτέρας. Με χαραγμένο στα πρόσωπά τους ένα πλατύ χαμόγελο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του αποχώρησαν μάλιστα ήδη από το νοσοκομείο.

Κρατώντας το νεογέννητο στο ειδικό καθισματάκι για το αυτοκίνητο, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ χαιρέτισαν το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο για να δει το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας και να γιορτάσει μαζί τους τη γέννησή του.

Η Κέιτ γέννησε το τρίτο παιδί της, ένα αγοράκι, στις 13.01 (ώρα Ελλάδας). Ο Ουίλιαμ ήταν παρών στον τοκετό, στο Νοσοκομείο Σεντ Μέρι του δυτικού Λονδίνου όπου γεννήθηκαν και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του ζεύγους, ο Τζορτζ και η Σάρλοτ.

Ως γνωστόν, οι Βρετανοί είναι παθιασμένοι με το στοίχημα, κι έτσι δεν θα μπορούσε να λείψει από το ρεπερτόριό τους το πιθανό όνομα του νεογέννητου αγοριού. Τα στοιχηματικά γραφεία δέχονται ήδη προσφορές και οι αποδόσεις που διαμορφώνονται μέχρι στιγμής είναι οι εξής:

Φαβορί με απόδοση 2/1 είναι το Arthur. Κοντά έρχεται το όνομα James, με 4/1 και ακολουθούν τα Albert (6/1), Philip (8/1) και Alexander (10/1). Υπάρχουν και τα πολύ περίεργα ονόματα, όπως το Leroy, το οποίο έχει απόδοση (500/1), ενώ μέσα στη λίστα βρίσκεται και το Donald με 250/1.

Το μόνο βέβαιο είναι πως το αγόρι δεν θα ονομαστεί George, καθώς αυτό είναι το όνομα του μεγαλύτερου αδερφού του.

Δείτε ακόμη: «It’s a boy!»: Ένα υγιέστατο αγοράκι γέννησε η Κέιτ Μίντλετον