Πότε έρχονται τα νέα iPhone στην Ελλάδα

Πότε έρχονται τα νέα iPhone στην Ελλάδα
The new iPhone 6s Plus is displayed at the Apple Store at Tokyo's Omotesando shopping district September 25, 2015. The new iPhone 6s and 6s Plus arrived in stores and at consumers' doorsteps on Friday, kicking off a sales cycle that will be scrutinized for signs of how much juice Apple's marquee product has left. REUTERS/Issei Kato - RTX1SCND

Από τον Οκτώβριο φτάνουν και στην Ελλάδα τα νέα iPhone 6S και 6S.

Στις 9 Οκτωβρίου θα διατεθούν στην Ελλάδα τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus από το εμπορικό δίκτυο καταστημάτων OTE, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Kαι τα δύο νέα iPhone υποστηρίζουν ταχύτητες 4G+ που σε συνδυασμό με το δίκτυο 4G+ της COSMOTE απογειώνουν την εμπειρία mobile internet των χρηστών. Η COSMOTE διαθέτει το 4G+, που επιτρέπει ταχύτητες έως 300Mbps, σε περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας -σε καλοκαιρινούς και χειμερινούς προορισμούς-, ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς την επέκταση του δικτύου σε όλη την Ελλάδα. H υπεροχή του δικτύου της COSMOTE αποδεικνύεται και από το προηγμένο δίκτυο 4G της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη, διαθέσιμο σε περισσότερο από το 77% του πληθυσμού της χώρας.

iPhone 6S και από το δίκτυο iSquare

H εταιρεία iSquare, ο επίσημος διανομέας των προϊόντων της Apple στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ανακοίνωσε ότι τα νέα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα iPhone 6s και iPhone 6s Plus θα είναι διαθέσιμα από το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών της στις 9 Οκτωβρίου.