Πού μπορείτε να δείτε το λανσάρισμα των νέων iPhone ζωντανά

Πού μπορείτε να δείτε το λανσάρισμα των νέων iPhone ζωντανά

Και τι νέο περιμένουμε να δούμε εκεί.

Η Apple έχει προγραμματιστεί να ακολουθήσει τη 10η επέτειο του iPhone X με μια σειρά από παραλλαγές του, στην κεντρική εκδήλωσή της σήμερα στις 8 μμ ώρα Ελλάδος. Περιμένουμε να δούμε τρία διαφορετικά iPhone, την 4η γενιά του Apple Watch και καλώς εχόντων των πραγμάτων, μερικά επιπλέον ενδιαφέροντα αξεσουάρ. Η αποκάλυψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Steve Jobs Theater στις εγκαταστάσεις του Apple Park στο Κουπερτίνο.

Να πώς μπορείτε να δείτε live την παρουσίαση των νέων προϊόντων.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα της Apple https://www.apple.com/apple-events/september-2018/, και θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε χρησιμοποιώντας:

  • Safari σε iOS 10.0 ή μεταγενέστερο
  • Safari σε macOS Sierra12 ή μεταγενέστερο
  • Microsoft Edge σε Windows 10
  • Πρόσφατες εκδόσεις του Chrome και του Firefox σε Linux
  • Apple TV (2ης ή 3ης γενιάς) με λογισμικό 6.2 ή μεταγενέστερο ή σε Apple TV 4ης γενιάς. Λογικά θα μπορείτε να βρείτε την εκδήλωση αρχειοθετημένη στην εφαρμογή Apple Events.

 

Η Apple επίσης μεταδίδει την εκδήλωση ζωντανά στο Twitter για πρώτη φορά. Αν θέλετε να ενημερωθείτε για το πότε ξεκινά, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε «like» στο ακόλουθο tweet και η Apple θα σας ενημερώσει.

Τι άλλο περιμένουμε να δούμε στην παρουσίαση; Τον διάδοχο του MacBook Air, αναβαθμίσεις στο Mac Mini και ένα ανανεωμένο iPad Pro.

Δείτε ακόμη: Τι περιμένουμε να ανακοινώσει η Apple στο μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς