Πού εντοπίζονται τα 2.535 κρούσματα- Aναλυτικά ο χάρτης της διασποράς

Πού εντοπίζονται τα 2.535 κρούσματα- Aναλυτικά ο χάρτης της διασποράς
Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με κινητό συνεργείο του ΕΟΔΥ διενήργησαν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) του κορονοϊού σε κατοίκους που το επιθυμούσαν, στην Πλατεία ΟΣΕ Λουτρακίου, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ιδιαίτερα υψηλά παραμένουν τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, παρά το γεγονός ότι ήδη σχεδιάζεται η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.

Ιδιαίτερα υψηλά παραμένουν τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, παρά το γεγονός ότι ήδη σχεδιάζεται η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, κάποια από αυτά να αίρονται σήμερα, Σάββατο, όπου η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει από τις 21:00 και όχι από τις 19:00. Συγκεκριμένα, σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.535 νέα κρούσματα του φονικού ιού.

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα την αρνητική πρωτιά στην κατανομή των κρουσμάτων, καταγράφοντας για μια ακόμα φορά σχεδόν τα μισά κρούσματα της χώρας μας, ενώ ακολουθεί η Θεσσαλονίκη, η οποία βλέπει τα κρούσματα να αυξάνονται δραματικά όσο περνούν οι μέρες.

Δείτε αναλυτικά: