Πού εντοπίζονται τα κρούσματα- Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς

Πού εντοπίζονται τα κρούσματα- Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς
(Ξένη Δημοσίευση) Κλίνες ΜΕΘ, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020, στο Γενικό Νοσοκομείο Θώρακος και Νοσημάτων «Σωτηρία». Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα, της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και του υφυπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη πραγματοποιήθηκε η τελετή των εγκαινίων 50 κλινών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), στο Γενικό Νοσοκομείο Θώρακος και Νοσημάτων «Σωτηρία». Το έργο αποτελεί δωρεά της Βουλής των Ελλήνων. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας.

Πρωταθλήτρια αναδεικνύεται για άλλη μία μέρα η Αττική με 657 κρούσματα, ενώ πονοκέφαλο προκαλούν στους επιστήμονες και άλλες περιοχές. Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ καταγράφηκαν 2.595 νέα κρούσματα.

Η Θεσσαλονίκη καταγράφει 217 νέες μολύνσεις ενώ το Ηράκλειο Κρήτης συνεχίζει τα ρεκόρ με 214 κρούσματα.

100 ακόμα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Πιερία και 111 στη Ρόδο.

Ακόμα 114 κρούσματα είναι υπό διερεύνηση.

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων