Πρεσβευτής της Nissan ο Γιάγια Τουρέ

Πρεσβευτής της Nissan ο Γιάγια Τουρέ

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε την προσθήκη του Ιβοριανού σταρ στην ομάδα των εκπροσώπων της από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη στη διαφημιστική καμπάνια της προχώρησε η Nissan, συνάπτοντας συνεργασία με τον Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός σταρ της Μάντσεστερ Σίτι θα αποτελέσει τον ποδοσφαιρικό πρεσβευτή της ιαπωνικής αυτοβιομηχανίας τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ όσο και στο αφρικανικό Κύπελλο Εθνών του 2015.

Σε σχετικές του δηλώσεις, ο Γιάγια Τουρέ είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με  τη Nissan, ως χορηγό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και του Orange Africa Cup of Nations για το 2015. Είχα την τύχη να κερδίσω πολλά τρόπαια στην καριέρα μου, αλλά ως Αφρικανός, το Orange Africa Cup of Nations ήταν πάντα ο στόχος μου. Πραγματικά ανυπομονώ να συνεργαστώ με τη Nissan, προκειμένου από κοινού, να φέρουμε τον ενθουσιασμό στους οπαδούς αυτών των μεγάλων διοργανώσεων, σε όλο τον κόσμο».

Ο Τουρέ έχει κερδίσει τρεις φορές τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην Αφρική, έχει κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα, αλλά και πέντε τίτλους εγχώριων πρωταθλημάτων σε τέσσερις χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Αγγλίας, της Ισπανίας, αλλά και της Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.

Έχει πάνω από 80 συμμετοχές στο ενεργητικό του στην εθνική της Ακτής του Ελεφαντοστού και ως αρχηγός της θα την οδηγήσει στα προκριματικά του Orange Cup of Nations, τον Ιανουάριο του 2015.