Το πρώτο μεγάλο συνέδριο του Fortune στην Ελλάδα είναι εδώ!

Το πρώτο μεγάλο συνέδριο του Fortune στην Ελλάδα είναι εδώ!

Δείτε live την εκδήλωση σήμερα Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στο FortuneGreece.com.

Το FORTUNE, ένα από τα μεγαλύτερα και εγκυρότερα business brands στον κόσμο, συμπληρώνει 16 μήνες επιτυχημένης καθημερινής παρουσίας στο διαδίκτυο με το Fortunegreece.com και με την τριμηνιαία επανέκδοση του περιοδικού από τον Ιούλιο του 2013.

To Fortune οργανώνει πλέον την πρώτη του εκδήλωση στην Ελλάδα, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Fortune Conferences που αποτελεί τον τρίτο πυλώνα της παρουσίας του στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα συνέδριο με τίτλο «Κολυμπώντας Αντίθετα στο Ρεύμα», που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014, στις 17.30.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ

Στόχος της εκδήλωσης είναι η βιωματική αφήγηση των κρίσιμων σταθμών της επαγγελματικής διαδρομής επτά κορυφαίων Ελλήνων επιχειρηματιών, οι οποίοι, μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, τις επιτυχίες τους, τα λάθη τους, τις κρίσιμες αποφάσεις που εκλήθησαν να λάβουν, κολύμπησαν αντίθετα στο ρεύμα και η εμπειρία που αποκόμισαν θα αποτελέσει για τη νέα γενιά ένα μάθημα ζωής.

Δείτε τους ομιλητές εδώ

Το συνέδριο είναι κλειστό και ο χαρακτήρας του είναι εκπαιδευτικός. Απευθύνεται τόσο σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της χώρας μας, όσο και στην ελληνική κοινότητα των Start Ups και των νέων επιχειρηματιών.

Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: ΗSBC, Βίκος Α.Ε., Infobank Hellastat – Δείτε περισσότερα εδώ

Το συνέδριο θα μεταδοθεί μέσω live streaming στο Fortunegreece.com. Η τεχνική του συνεδρίου είναι pecha kucha (*) και η διάρκειά του είναι 180′.

ΥΓ: (*) το pecha kucha (πέτσα κούτσα) είναι ινδική λέξη και στα ελληνικά σημαίνει στο «άψε-σβήσε».