Ραχήλ Μακρή: Σόιμπλε, κάτω τα χέρια από την Ακρόπολη!

Ραχήλ Μακρή: Σόιμπλε, κάτω τα χέρια από την Ακρόπολη!

Η αντάρτισσα βουλευτής τους ΣΥΡΙΖΑ μιλά στον φακό του πρακτορείου Bloomberg

«Το όνομά μου είναι Ραχήλ Μακρή και είμαι μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου με τον ΣΥΡΙΖΑ». Με αυτό τον τρόπο η Ραχήλ Μακρή συστήνεται στην κάμερα του πρακτορείου ειδήσεων Bloomberg, το οποίο παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ραχήλ Μακρή, που ψήφισε «όχι» στη χθεσινή ψηφοφορία, παρουσιάζει τις θέσεις και τα πιστεύω της (μέχρι και το τατουάζ της) και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αψήφησε την επίσημη θέση του κόμματός της. «Ενδιαφέρομαι για το μέλλον του ελληνικού λαού και το μέλλον των παιδιών μου και το μέλλον της χώρας μου» αναφέρει η Μακρή, η οποία θεωρεί πως ο Αλέξης Τσίπρας εκβιάστηκε από τους δανειστές. «Είναι μια δύσκολη περίοδος, αλλά πρέπει να αντιληφθούμε πόσο δύσκολα είναι για τον ελληνικό λαό», συνεχίζει η βουλευτής Κοζάνης.

Το βίντεο καταλήγει με τη Ραχήλ Μακρή μπροστά από την Ακρόπολη. «Είναι ένα ελληνικό μνημείο, όχι γερμανικό», επισημαίνει, και συνεχίζει απευθυνόμενη προς τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, του στέλνει το ακόλουθο μήνυμα: «Σόιμπλε, κάτω τα χέρια σου από την Ακρόπολη!»