Rocket: Η ουκρανική εταιρεία delivery μπαίνει «σφήνα» στην ελληνική αγορά με συμβάσεις αορίστου χρόνου

Rocket: Η ουκρανική εταιρεία delivery μπαίνει «σφήνα» στην ελληνική αγορά με συμβάσεις αορίστου χρόνου
Η Rocket, με προέλευση την Ουκρανία, κάνει τα πρώτα της βήματα στην Ελλάδα και ανακοίνωσε ότι ανοίγει 500 νέες θέσεις εργασίας ως το τέλος του 2021 μέσω σύμβασης αορίστου χρόνου.

Τη στιγμή που όλη η αρνητική δημοσιότητα που έφεραν οι πρόσφατες κινήσεις της efood με τους διανομείς της, έσπευσε να εκμεταλλευτεί ένας νέος «παίκτης» στον χώρο της διανομής φαγητού.

Πρόκειται για την Rocket, με προέλευση την Ουκρανία, η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στην Ελλάδα και ανακοίνωσε ότι ανοίγει 500 νέες θέσεις εργασίας ως το τέλος του 2021 μέσω σύμβασης αορίστου χρόνου.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, μετά το λανσάρισμα σε Ουκρανία, Ολλανδία, Κύπρο και Γαλλία, η Rocket, από τον Ιούλιο του 2021 που έκανε την εμφάνισή της στην ελληνική αγορά μέχρι σήμερα, είδε τον όγκο παραγγελιών της να διπλασιάζεται μέσα σε μόλις δύο μήνες.

Η εταιρεία αναφέρει, μάλιστα, ότι οι διανομείς της αποτελούν «κεντρικό πυρήνα της υπηρεσίας και ζωτικό κομμάτι της εταιρείας- προχωρά σε υπογραφή συμβάσεων μισθωτής εργασίας αορίστου χρόνου, με τους νέους διανομείς της».

Η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει σε όλους τους διανομείς της όλα τα προβλεπόμενα από τον νόμο προνόμια που ήδη απολαμβάνουν και φυσικά να διασφαλίζει την προστασία των δικαιωμάτων τους.

Οι περιοχές που είναι η διαθέσιμη η υπηρεσία

Εξυπηρετώντας ήδη Χαλάνδρι, Χολαργό, Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Ψυχικό, Φιλοθέη και πλέον και το κέντρο της Αθήνας -Κολωνάκι, Παγκράτι, Ζωγράφου, Αμπελόκηποι, Άγιο Αρτέμιο, Θησείο, Κουκάκι, Κεραμεικό και Γκάζι- η Rocket έχει στόχο να εντάξει στην εφαρμογή της δεκάδες ακόμη καταστήματα εστίασης, προκειμένου να παρέχεται μεγάλη ποικιλία επιλογών στους καταναλωτές.