Ryanair: Nέα προσφορά 100.000 εισιτηρίων έναντι 19,99 ευρώ

Ryanair: Nέα προσφορά 100.000 εισιτηρίων έναντι 19,99 ευρώ

Πρεμιέρα για τη νέα βάση της εταιρείας στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος της Αθήνας. 

Νέα προσφορά για ταξίδια τον Μάιο και τον Ιούνιο 100.000 εισιτηρίων στη τιμή των 19,99 ευρώ «ρίχνει» στην αγορά η Ryanair. Η προσφορά ισχύει και θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της εταιρείας έως αύριο τα μεσάνυχτα. H εταιρεία εγκαινίασε χθες την έναρξη πτήσεων από τη νέα βάση δύο αεροσκαφών στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανοίξαμε τη νέα βάση στην Αθήνα, προσφέροντας έξι πτήσεις προς Χανιά, Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο, Ρόδο και Θεσσαλονίκη που θα μεταφέρουν συνολικά 1,2 εκατ. επιβάτες» δήλωσε κατά την τελετή ο επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Ryanair Πίτερ Μπέλιου.

«Οι νέες μας πτήσεις θα επιτρέψουν στους Ελληνες καταναλωτές και επισκέπτες να ξεφύγουν από τους ακριβούς ναύλους των Aegean Airlines/Olympic Air και να απολαύσουν χαμηλότερες τιμές, ακρίβεια και υψηλού ποιοτικού επιπέδου υπηρεσίες» πρόσθεσε ο κ. Μπέλιου, αφήνοντας σαφείς αιχμές για ακόμη μία φορά κατά των ανταγωνιστών του.

«Μόνο η Ryanair με την παραγγελία 175 νέων αεροσκαφών μπορεί να παρέχει τη χωρητικότητα που απαιτούν νέες αγορές και τις χαμηλές τιμές που ζητούν οι Έλληνες καταναλωτές» πρόσθεσε ο κ. Μπέλιου.

Διαβάστε ακόμη: 

Δεν προλαβαίνει να μετράει εισιτήρια η Ryanair

«Πρεμιέρα» για το πρόγραμμα «Κοντά στους νέους» της Aegean