Σακελλαρίδης: «Είναι αστείο να μας καταλογίζουν άνοιγμα σε νεοναζί»

Σακελλαρίδης: «Είναι αστείο να μας καταλογίζουν άνοιγμα σε νεοναζί»

Τι απαντά ο υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Αθηναίων για το υποτιθέμενο «άνοιγμα» του ΣΥΡΙΖΑ στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

«Είναι από απογοητευτικό έως αστείο να καταλογίζουν σε εμάς άνοιγμα σε νεοναζί και εγκληματίες”, λέει με επίσημη ανακοίνωση του ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Αναλυτικά η δήλωση Γαβριήλ Σακελλαρίδη για τη Χρυσή Αυγή:

«Είναι από απογοητευτικό έως αστείο να καταλογίζουν σε εμάς άνοιγμα σε νεοναζί και εγκληματίες. Την Κυριακή το βράδυ ζητήσαμε την εγρήγορση του δημοκρατικού κόσμου, όταν ο κ. Καμίνης επέλεγε να σιωπήσει. Κανένα επικίνδυνο επικοινωνιακό παιχνίδι και καμία παλαιοκομματικού ήθους επίθεση δεν θα σταματήσει τη μεγάλη αλλαγή που έρχεται στην Αθήνα».

Μιλώντας άλλωστε το βράδυ της Τρίτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης δήλωσε πως ο συνδυασμός του δεν επιχειρεί «να ψαρέψει στα θολά νερά της Χρυσής Αυγής». Πρόσθεσε ότι δεν είναι νεοναζί το 16% των Αθηναίων που ψήφισαν τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανοιχτή Πόλη» είπε πως ήδη από την Κυριακή είχε κάνει λόγο για την ανάγκη επαγρύπνησης των πολιτών απέναντι στα υψηλά ποσοστά του νεοναζιστικού μορφώματος και κατηγόρησε τον νυν δήμαρχο ότι δεν έκανε και εκείνος το ίδιο.

«Σε νεοναζί και εγκληματίες δεν κάνουμε κανένα άνοιγμα. Δεν τους θέλουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σακελλαρίδης. Ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες που είτε ψήφισαν άλλους συνδυασμούς ή δεν προσήλθαν στις κάλπες να στηρίξουν τον συνδυασμό του.

Εν τω μεταξύ, στη διακαναλική συνέντευξη ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης διαμήνυσε ότι το κόμμα δεν πρόκειται να στηρίζει ούτε τη Ρένα Δούρου, ούτε τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr