Samsung: Αναβάθμιση στο λειτουργικό Android 7.0 Nougat στις συσκευές Galaxy S7 και S7 Edge

Samsung: Αναβάθμιση στο λειτουργικό Android 7.0 Nougat στις συσκευές Galaxy S7 και S7 Edge

Ποιες είναι οι νέες βελτιωμένες λειτουργίες που περιλαμβάνει η έκδοση του λογισμικού.

Την επίσημη αναβάθμιση στο λειτουργικό Android 7.0 Nougat για τα Galaxy S7 και S7 Edge, ξεκίνησε η Samsung στην ελληνική και κυπριακή αγορά, προσφέροντας νέες, βελτιωμένες λειτουργίες. Επιπλέον, η αναβάθμιση προσφέρει πιο υψηλές ταχύτητες για downloading εφαρμογών και αναβαθμίσεις λογισμικού.

Ανάμεσα στις σημαντικότερες αλλαγές περιλαμβάνεται η διαφορετική διαμόρφωση του μενού γρήγορων ρυθμίσεων, η ομαδοποίηση των ειδοποιήσεων καθώς και η δυνατότητα split-screen που χωρίζει την οθόνη σε δύο παράθυρα.

Σημαντική είναι επίσης η προσθήκη της νέας λειτουργίας απόδοσης, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να βελτιστοποιούν τα έξυπνα κινητά τους τηλέφωνα για να καλύπτουν καλύτερα τις δικές τους ανάγκες. Μέσω τεσσάρων διαθέσιμων λειτουργιών οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής, να αλλάζουν τη ρύθμιση ανάλυσης της οθόνης για καλύτερη εμπειρία όταν παίζουν παιχνίδια καθώς και την ενίσχυση της ποιότητας του ήχου και της εικόνας.

Το Android 7.0 Nougat θα επεκταθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους σε περισσότερες χώρες στις συσκευές Galaxy S6, S6 Edge και Edge Plus, Galaxy Note5, Galaxy Tab A με S Pen, Galaxy Tab S2, Galaxy A3 και Galaxy A8.