«Σαρώνει» τα ρεκόρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο

«Σαρώνει» τα ρεκόρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο
epa06009455 A handout photo made available by the UEFA shows Christiano Ronaldo of Real Madrid addressing to media after the UEFA Champions League final between Juventus FC and Real Madrid at the National Stadium of Wales in Cardiff, Britain, 03 June 2017. EPA/UEFA HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Ρονάλντο βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα κι έγινε ο μοναδικός στα χρονικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου με 100+ επίσημα γκολ με την Εθνική ομάδα της χώρας, αλλά και με τρεις διαφορετικούς συλλόγους.

Το όνομα Κριστιάνο Ρονάλντο είναι συνυφασμένο με τα ρεκόρ στο ποδόσφαιρο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους «έγραψε» ένα ακόμη στο χθεσινοβραδινό (12/05) νικηφόρο (3-1) εκτός έδρας ματς με την Σασουόλο. Βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα κι έγινε ο μοναδικός στα χρονικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου με 100+ επίσημα γκολ με την Εθνική ομάδα της χώρας, αλλά και με τρεις διαφορετικούς συλλόγους.

Κριστιάνο Ρονάλντο και Πάουλο Ντιμπάλα βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στη Ρέτζιο Εμίλια, φτάνοντας με έναν εκπληκτικό συγχρονισμό στην καριέρα τους τα 100 επίσημα τέρματα με την φανέλα της «Γιούβε» σε όλες τις διοργανώσεις.

Για τον CR7 πάντως, το γκολ που πέτυχε στο 45ο λεπτό είχε ξεχωριστή σημασία, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που έχει σκοράρει 100 και περισσότερα τέρματα με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας (103), αλλά και με τρεις διαφορετικούς συλλόγους, 118 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 451 με την Ρεάλ Μαδρίτης και 100 με την Γιουβέντους.

Για τον τρόπο που έφτασε σε αυτό τον αριθμό των γκολ φορώντας την φανέλα της «Γηραιάς Κυρίας» του ιταλικού ποδοσφαίρου, τα 61 έχουν σημειωθεί με το δεξί πόδι (29 με πέναλτι, 1 με φάουλ), 21 με το αριστερό και 18 με κεφαλιά.