Σε μετάθεση της δημόσιας προσφοράς προχωρά η Algae Farms

Σε μετάθεση της δημόσιας προσφοράς προχωρά η Algae Farms

Η εταιρεία εκτιμά πως χρειάζεται πρόσθετο χρόνο για την πληρέστερη ενημέρωση του μεγάλου αριθμού των ενδιαφερόμενων επενδυτών.

Σε χρονική μετάθεση της διεξαγωγής της δημόσιας προσφοράς, καθώς και της διαδικασίας ένταξης στην Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α.) του Χρηματιστηρίου Αθηνών, αποφάσισε να προχωρήσει η Algae Farms.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της εταιρείας, δεδομένης της ανάγκης πληρέστερης ενημέρωσης του μεγάλου αριθμού των ενδιαφερόμενων επενδυτών, απαιτείται πρόσθετος χρόνος.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας γνωστοποιεί την απόφαση που έλαβε σήμερα στη συνεδρίαση του για χρονική μετάθεση της διεξαγωγής της δημόσιας προσφοράς, μέσω του Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών (Η.ΒΙ.Π.) διαδικασίας και, παράλληλα, της διαδικασίας ένταξης στην ΕΝ.Α. ΣΤΕΠ του Χρηματιστηρίου Αθηνών, λαμβάνοντας υπόψη ότι, δεδομένης της ανάγκης πληρέστερης ενημέρωσης του μεγάλου αριθμού των ενδιαφερόμενων επενδυτών, απαιτείται πρόσθετος χρόνος.

Στο πλαίσιο της ανωτέρω απόφασής του, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ευχαριστεί θερμά το επενδυτικό κοινό για την ανταπόκριση που έδειξε στη διεξαγωγή της δημόσιας προσφοράς έως σήμερα και ενημερώνει ότι απελευθερώνονται και επιστρέφονται άτοκα δεσμευμένα χρήματα επενδυτών που έως σήμερα συμμετείχαν στη διαδικασία δημόσιας προσφοράς με βάση τη διαδικασία της ΗΒΙΠ και μέσω των μελών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό, με ανακοίνωσή της, για τον προσδιορισμό της νέας περιόδου διεξαγωγής της δημόσιας προσφοράς το Σεπτέμβριο 2014».

Διαβάστε ακόμη:

Ένα ΣΤΕΠ για την Algae-Farms στο Χρηματιστήριο Αθηνών