Σφοδρά πυρά της αντιπολίτευσης κατά του Καμμένου: Κάνει λόγο για φαρσοκωμωδία

Σφοδρά πυρά της αντιπολίτευσης κατά του Καμμένου: Κάνει λόγο για φαρσοκωμωδία
Η πρόεδρος της ΚΟ της ΔΗΣΥ Φώφη Γεννηματά (Α) υποδέχεται τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη (Δ) κατά τη συνάντησή τους στο γραφείο της στη Βουλή, την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

«Υπάρχει κυβέρνηση;» αναφέρει η Φ. Γεννηματά.

Αμεση ήταν η αντίδραση της Φώφης Γεννηματά στις σημερινές δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Καθημερινή» δήλωσε πως «H πόλωση είναι μεγάλη αλλά και η απογοήτευση των πολιτών μεγαλύτερη».

Δήλωση Φώφης Γεννηματά στο Twitter

«H νέα κυβερνητική φαρσοκωμωδία εκθέτει τη χώρα. Όλα για την καρέκλα. Προχθές είπα ότι η κυβέρνηση είναι υπό προθεσμία. Σήμερα το ερώτημα είναι: Υπάρχει κυβέρνηση;» αναφέρει η Φ. Γεννηματά, σε σχόλιό της στο twitter, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου του υπουργού Άμυνας Π. Καμμένου.

Δήλωση Σταύρου Θεοδωράκη στην εφημερίδα «Καθημερινή»

H πόλωση είναι μεγάλη αλλά και η απογοήτευση των πολιτών μεγαλύτερη. Ένας στους τρεις ψηφοφόρους λέει σήμερα ότι είναι ανάμεσα σε δύο ή τρία κόμματα. Το 15% των ψηφοφόρων αρνούνται να δώσουν έστω και την παραμικρή θετική αξιολόγηση για κάποιο κόμμα. Δε βλέπουν τίποτα θετικό στις υπάρχουσες επιλογές. Βλέπουν λαϊκισμό, συντηρητισμό, κομματισμό, ακρότητες. Στους ψηφοφόρους αυτούς οφείλουμε να δώσουμε μια διαφορετική επιλογή. Δικαιούται λοιπόν το Ποτάμι να πει «είμαι εδώ»! «Καθαρές θέσεις, τολμηρή στάση όλα αυτά τα χρόνια. Ας μην το λέμε μόνο στις παρέες μας ας το πούμε και στις κάλπες, ας το πούμε και στις δημοσκοπήσεις». Αυτό είναι το μήνυμα μας και νομίζω ότι το ακούν πολλοί, ειδικά αυτή την περίοδο που ο κόσμος αναζητά θάρρος και ξεκάθαρες θέσεις.

Κατ’ εποχές όλοι έχουν και μια πληροφορία για το ποιον φλερτάρει το Ποτάμι. Σας θυμίζω τα πρωτοσέλιδα που μας συνέδεαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως και τα πολεμικά πρωτοσέλιδα για τις σχέσεις μας με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το Ποτάμι δεν θα αλλάξει έδρανα σε αυτή την Βουλή. Έχουμε έναν μικρό κατάλογο με τα επτά σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνει μια νέα κυβέρνηση. Από τις απαντήσεις λοιπόν που θα πάρουμε σε αυτές τις επτά προτεραιότητες θα εξαρτηθεί η στάση μας απέναντι στο νικητή των εκλογών.