Συγκινεί το δώρο που έστειλε ο Τομ Χανκς σε 8χρονο παιδί ονόματι Κορόνα

Συγκινεί το δώρο που έστειλε ο Τομ Χανκς σε 8χρονο παιδί ονόματι Κορόνα
epa07657671 US actor Tom Hanks, who voices Sheriff Woody in 'Toy Story 4', poses for the media during the presentation of the animated movie 'Toy Story 4' in Barcelona, Spain, 19 May 2019. The film will be premiered in Spain on the upcoming 21 June. EPA/Marta Perez Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το παιδί είχε γράψει στον Τομ Χανκς, για τον εκφοβισμό που υφίσταται λόγω του ονόματός του, που είναι ίδιο με εκείνο του ιού.

Μια επιστολή και μια γραφομηχανή μάρκας Corona απέστειλε ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, Τομ Χανκς σ’ έναν οκτάχρονο Αυστραλό, ο οποίος του είχε γράψει για τον εκφοβισμό που υφίσταται λόγω του ονόματός του, που είναι ίδιο με εκείνο του ιού, του οποίου η έξαρση έχει επηρεάσει τη ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως.

Ο Κορόνα Ντε Βρις (Corona De Vries), 8 ετών, από το Γκολντ Κόουστ της Πολιτείας του Κουίνσλαντ, είχε γράψει στον Χολιγουντιανό αστέρα, ο οποίος, μαζί με τη σύζυγό του, Ρίτα είχαν περάσει περισσότερες από δύο εβδομάδες σε καραντίνα στο παραλιακό αυτό θέρετρο της Αυστραλίας, καθώς είχαν διαγνωσθεί θετικοί στις εξετάσεις για τον ιό.

Σύμφωνα με το Channel 7 News, το 8χρονο αγόρι φέρεται να είχε γράψει στον Χανκς, λέγοντας: «Άκουσα τα νέα που εσείς και η σύζυγός σας κολλήσατε τον ιό. Είστε εντάξει;».

Ο μικρός Αυστραλός πρόσθετε στην επιστολή του ότι αγαπάει το όνομά του, όμως τα παιδιά στο σχολείο τον αποκαλούν κοροϊδευτικά με το όνομα του ιού, πράγμα που τον κάνει να νοιώθει «λύπη κι οργή».

H συγκινητική απάντηση του ηθοποιού στον 8χρονο

«Η επιστολή σου έκανε εμένα και τη γυναίκα μου να νιώσουμε τόσο υπέροχα!», απάντησε ο Χανκς στη δική του επιστολή, που είχε πληκτρολογηθεί σε μια γραφομηχανή Corona, την οποία είχε φέρει μαζί του στο Γκόλντ Κόουστ.

«Ξέρεις, είσαι το μόνο πρόσωπο που γνώρισα ποτέ να έχει το όνομα Κορόνα- όπως το δαχτυλίδι γύρω από τον ήλιο, ένα στέμμα», έγραψε ο δύο φορές τιμηθείς με βραβείο Όσκαρ στο αγόρι.

«Θεωρώ πως αυτή η γραφομηχανή θα σου ταιριάζει», προσθέτει στην επιστολή του ο Χανκς, αντίγραφο της οποίας έδειξαν οι εικόνες που προβλήθηκαν από το Channel 7 News. «Ρώτησε έναν ενήλικο πώς λειτουργεί. Και χρησιμοποιήστε τη για να μου απαντήσεις», έγραφε ο ηθοποιός, που στο τέλος της επιστολής χειρόγραφα πρόσθεσε:

«Υ.Γ. Έχεις ένα φίλο, ΕΜΕΝΑ».