“Σήμα” Μητσοτάκη για εκλογές το Μάιο

“Σήμα” Μητσοτάκη για εκλογές το Μάιο
(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/STR Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο πρωθυπουργός στην πρώτη συνέντευξη του μετά τα Τέμπη αναμένεται να δείξει το χρόνο των εκλογών.

της Βίκυς Σαμαρά

Το Μάιο ως μήνα διεξαγωγής των πρώτων εκλογών αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να δείξει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, απόψε στην πρώτη του συνέντευξη μετά τα Τέμπη.

Ο πρωθυπουργός έχει ειδικότερα παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” του Σταύρου Θεοδωράκη στην τηλεόραση του Alpha.

Η συνέντευξη είχε προγραμματιστεί να ήταν η πρώτη μετά την προκήρυξη των εκλογών, που σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό του Μαξίμου θα πραγματοποιούνταν 9 Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την τραγωδία στα Τέμπη όμως ο σχεδιασμός της κυβέρνησης εκ των πραγμάτων άλλαξε. Η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε τις ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα και ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται κατά τη διαχείριση της κρίσης, ενώ θα απαντήσει και σε ερωτήματα επιζώντων και θα ξεκαθρίσει τις εκλογικές του προθέσεις.

Εφόσον οι κάλπες στηθούν Μάιο, δύο είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες ώστε οι δεύτερες εκλογές να μην πέσουν πάνω στις πανελλαδικές: Η 21η και η 28η Μαϊου. Σε αυτή την περίπτωση, οι πρώτες εκλογές θα προκηρυχθούν μετά το Πάσχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: News247.gr