Συμμετοχή της Intracom Telecom στην έκθεση FutureCom στο Σάο Πάολo

Η πλατφόρμα και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας θα παρουσιάζονται στην έκθεση FutureCom που πραγματοποιείται 15 με 18 Οκτωβρίου 2018 στο Σάο Πάολο.

Τη διαθεσιμότητα της αυτοματοποιημένης πλατφόρμας διαχείρισης uni|MS στην έκδοση 7 (R7), ανακοίνωσε η Intracom Telecom.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πλατφόρμα και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας θα παρουσιάζονται, μεταξύ άλλων λύσεων, στην έκθεση FutureCom που πραγματοποιείται 15 με 18 Οκτωβρίου 2018 στο Σάο Πάολο.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης FutureCom, η εταιρεία θα παρουσιάζει λύσεις ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης υπερυψηλών ταχυτήτων, σε συνεργασία με τον στρατηγικό εταίρο της στην περιοχή, Furukawa Electric. Οι δύο εταιρείες προωθούν στην ευρύτερη περιοχή ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο οπτικών ινών και ασύρματων λύσεων υπερύψηλής ευρυζωνικότητας.

Σημειώνεται ότι στις αρχές του έτους, οι δύο εταιρείες υπέγραψαν συφωνία συνεργασίας η οποία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων Fiber-Wireless όπου η Furukawa Electric θα παρέχει λύσεις οπτικής ίνας (GPON, WDM) και καλωδίωσης, ενώ η Intracom Telecom θα προσφέρει τις λύσεις ασύρματης πρόσβασης και μετάδοσης, διαθέτοντας στους παρόχους κινητής και σταθερής τηλεφωνίας ένα μεγαλύτερο πακέτο λύσεων για τα δίκτυα τους με ταχύτητες πολλών Gigabit.