Συμμετοχή του Ομίλου Σαράντη στη μεγαλύτερη παγκόσμια έκθεση καλλυντικών Cosmoprof

Συμμετοχή του Ομίλου Σαράντη στη μεγαλύτερη παγκόσμια έκθεση καλλυντικών Cosmoprof

Στόχος του ομίλου η επέκταση σε νέες γεωγραφικές περιοχές, μέσω ανάπτυξης ενός δικτύου ισχυρών τοπικών συνεργατών.

Στη μεγαλύτερη παγκόσμια έκθεση καλλυντικών Cosmoprof, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Μπολόνια, έδωσε το παρών ο Όμιλος Σαράντη.

«Επόμενος στρατηγικός στόχος της Γρ. Σαράντης, με δεδομένη την υγιή ανάπτυξη σε χώρες με παρουσία θυγατρικών εταιριών, είναι η επέκταση σε νέες γεωγραφικές περιοχές, μέσω ανάπτυξης ενός δικτύου ισχυρών τοπικών συνεργατών», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στο περίπτερό της η εταιρεία Γρ. Σαράντης εξέθεσε το ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων της, όπως τις σειρές καλλυντικών/αρωμάτων STR8 & BU, περιποίησης δέρματος Bioten & Kolastyna, αντιηλιακών Carroten & Kolastyna και περιποίησης μαλλιών Orzene Beer.

Η ομάδα επαγγελματιών Marketing και Εξαγωγών της Γρ. Σαράντης παρουσίασε στους ενδιαφερόμενους από την Ευρώπη, Αφρική, Εγγύς και Μέση Ανατολή, Ασία και Αμερική, όχι μόνο τα προϊόντα αλλά και τις στρατηγικές κι εργαλειοθήκες marketing που έχουν αναπτυχθεί και υλοποιούνται επιτυχώς στις θυγατρικές της.

Μέσω συστηματικής, on line ηλεκτρονικής καταγραφής, αρκετές δεκάδες από τις επαφές αυτές μπορούν να μετατραπούν σε εν δυνάμει υποψήφιους συνεργάτες, φέρνοντας τον Όμιλο Σαράντη ένα βήμα πιο κοντά στον στρατηγικό του στόχο, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ