Συνάντηση Σαμαρά με υψηλόβαθμα στελέχη της Vodafone

Συνάντηση Σαμαρά με υψηλόβαθμα στελέχη της Vodafone

To πρόγραμμα του πρωθυπουργού συμπεριλαμβάνει επίσης χαιρετισμό στη Διεθνή Συνδιάσκεψη της ΟΝΝΕΔ.

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε  με τον Group Chief Executive της Vodafone κ. Vittorio Colao και τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Vodafone κ. Γλαύκο Περσιάνη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Colao δήλωσε ότι επιβεβαίωσε τις δεσμεύσεις τής εταιρείας στην ελληνική αγορά και ετοιμάζεται για επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες. Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, ο οποίος συμμετείχε στη συνάντηση, είπε ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Group επιβεβαίωσε το επενδυτικό ενδιαφέρον της εταιρείας για την Ελλάδα.

«Διαρκώς τους τελευταίους μήνες παίρνουμε θετικότερα μηνύματα από την επενδυτική κοινότητα για τη θέση της Ελλάδας. Κάνουμε μια συγκροτημένη προσπάθεια για να φέρουμε ξένες επενδύσεις στη χώρα μας και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι θετικά» πρόσθεσε ο κ. Μηταράκης.

Στις 13:00 o πρωθυπουργός  θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης. Στις 15:00 θα απευθύνει χαιρετισμό στη Διεθνή Συνδιάσκεψη της ΟΝΝΕΔ στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Αμφιθέατρο «Λεωνίδας Ζερβός», Λ. Κ. Καραμανλή 48, Αθήνα).

Διαβάστε ακόμη: Στις Βρυξέλλες την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου ο Αντώνης Σαμαράς