Συνάντηση των διοικήσεων ΟΑΣΑ – LG για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Συνάντηση των διοικήσεων ΟΑΣΑ – LG για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Για τη θετική πορεία εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου συζήτησαν οι εκπρόσωποι των εταιρειών.

Θέματα που αφορούν την πορεία εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας που είχε σήμερα η διοίκηση του ΟΑΣΑ με τη διοίκηση του διεθνούς ομίλου LG, που σε κοινοπραξία με την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, κατασκεύασαν και λειτουργούν το «Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου» στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας.

Σύμφωνα με την διοίκηση του ΟΑΣΑ η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, παρά τις όποιες δυσκολίες που υπήρξαν, βρίσκεται πλέον σε πλήρη εξέλιξη και ολοένα και περισσότεροι επιβάτες εμπιστεύονται τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, όπως αποδεικνύει η αυξανόμενη διάθεση πιστοποιημένων και απρόσωπων ATH. ENA Card.

Στη συνάντηση, από πλευράς ΟΑΣΑ, συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΔΣ Τάσος Ταστάνης, ο διευθύνων σύμβουλος Ιωάννης Σκουμπούρης και υπηρεσιακοί παράγοντες και από πλευράς LG, αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του Ομίλου Billy Back και συμμετέχοντες τον γενικό οικονομικό διευθυντή Thomas Kim, τον αντιπρόσωπο Πωλήσεων John Lee, τον διευθύνοντα σύμβουλο της LG CNS Ελλάς Yoo Matthew και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη.