Συνεργασία TeamViewer με Sharp στην απομακρυσμένη τεχνολογία

Συνεργασία TeamViewer με Sharp στην απομακρυσμένη τεχνολογία
Οι λύσεις εξυπηρέτησης, υποστήριξης και διαχείρισης συσκευών της TeamViewer είναι διαθέσιμες για οποιαδήποτε από τις οθόνες Sharp με σύστημα Android και Chip (SoC) επεξεργαστή.

Η TeamViewer ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της με την Sharp Europe. Η συνεργασία θα επιτρέπει στους συνεργάτες του software της Sharp να συνδέονται εύκολα μέσω TeamViewer σε επιλεγμένες οθόνες και να υποστηρίζουν τις εικονικές λύσεις των πελατών μέσω απομακρυσμένης διαχείρισης.

Η καλύτερη στην κατηγορία απομακρυσμένη τεχνολογία επιτρέπει τον πλήρη απομακρυσμένο έλεγχο μιας οθόνης συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης και απεγκατάστασης εφαρμογών, του ελέγχου της διαμόρφωσης της συσκευής με μια ματιά και της ανταλλαγής αρχείων με την οθόνη, καθώς και άλλες δυνατότητες απομακρυσμένης πρόσβασης στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή.

Οι λύσεις εξυπηρέτησης, υποστήριξης και διαχείρισης συσκευών της TeamViewer είναι διαθέσιμες για οποιαδήποτε από τις οθόνες Sharp με σύστημα Android και Chip (SoC) επεξεργαστή. Αυτά τα συμπεριλαμβάνουν οι Sharp Smart Signage και τα BIG PAD μοντέλα, και οι τελευταίες οθόνες ανάλυσης 4K. Προς το παρόν, 13 Sharp οθόνες υποστηρίζουν την τεχνολογία της TeamViewer.

Ο Birgit Jackson, Εμπορικός Διευθυντής της Sharp για την εικόνα αναφέρει: «Η Sharp είναι πολύ χαρούμενη για τη συνεργασία με την TeamViewer, ο ηγέτης στην απομακρυσμένη εργασία, επιτρέποντας μας να προσφέρουμε τις καλύτερες υποστηρικτικές λύσεις για τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Η συνεργασία αποτελεί μέρος της τρέχουσας αποστολής της Sharp για να βοηθήσει στη δημιουργία του χώρου εργασίας του μέλλοντος υποστηρίζοντας τους πελάτες της με την τεχνολογία επόμενης γενιάς».

Ο Constantin Falcoianu, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης/IoT της TeamViewer αναφέρει: «Η TeamViewer είναι υπερήφανη που συνεργάζεται με τη Sharp, η οποία θα επιτρέπει τον πλήρη απομακρυσμένο έλεγχο οθονών Sharp μέσω της κορυφαίας τεχνολογίας της TeamViewer. Αυτό θα εξασφαλίσει μια έγκαιρη αντίδραση υποστήριξης, ενώ θα μειώσει το χρόνο τυχόν διακοπής και το κόστος για τους συνεργάτες της Sharp».