ΣΥΡΙΖΑ: Η Όλγα Γεροβασίλη ανοίγει τα χαρτιά της – Στις 19:00 η ομιλία

ΣΥΡΙΖΑ: Η Όλγα Γεροβασίλη ανοίγει τα χαρτιά της – Στις 19:00 η ομιλία
Ç âïõëåõôÞò ôïõ ÓÕÑÉÆÁ-ÐÓ ¼ëãá Ãåñïâáóßëç, öèÜíåé óôá ãñáöåßá ôïõ êüììáôïò ãéá íá ðáñáóôåß óôçí óõíåäñßáóç ôçò ÐïëéôéêÞò Ãñáììáôåßáò, ôç ÄåõôÝñá 19 Öåâñïõáñßïõ 2024. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÏÑÅÓÔÇÓ ÐÁÍÁÃÉÙÔÏÕ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σε εξέλιξη πρωτοβουλία προκειμένου να μην γίνουν εκλογές εσωκομματικές για εκλογή νέου προέδρου.

Για τις 19:00 έχει προγραμματίσει να απευθύνει την ομιλία της στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ η Όλγα Γεροβασίλη, όπως προαναγγέλλει με ανάρτησης της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, τις τελευταίες ώρες εξελίσσεται και μια πρωτοβουλία προκειμένου να μην γίνουν εκλογές εσωκομματικές για εκλογή νέου προέδρου, με το επιχείρημα ότι ο πρόεδρος έχει εκλεγεί πολύ πρόσφατα και ότι αυτό υπακούει και στην αγωνία που εκφράζεται από τους συνέδρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουν ήδη τοποθετηθεί περίπου 30 σύνεδροι, οι οποίοι εκφράζουν πολύ έντονη αγωνία ότι μια νέα εσωκομματική διαδικασία οδηγεί σε νέα εσωστρέφεια.

Όλα θα πρέπει να αποφασιστούν μέχρι αύριο το μεσημέρι, με κάλπες να τοποθετηθούν οι σύνεδροι επί του αν θα γίνουν εκλογές για πρόεδρο και για Κεντρική Επιτροπή, αλλά και για τις ημερομηνίες οι οποίες πλέον διαμορφώνονται σε τρεις, δηλαδή είτε 10 Μαρτίου ή αρχές Απριλίου, ενώ φαίνεται το ενδεχόμενο να τοποθετηθούν και επί του να γίνουν μετά τις ευρωεκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: