Smartphone Festival: Η Huawei φέρνει για τρίτη χρονιά τη μεγάλη γιορτή της τεχνολογίας

Smartphone Festival: Η Huawei φέρνει για τρίτη χρονιά τη μεγάλη γιορτή της τεχνολογίας
Για έξι εβδομάδες οι φίλοι της τεχνολογίας σε όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλες τις τελευταίες προτάσεις της εταιρείας.

Το ξεκίνημα του Smartphone Festival για τρίτη χρονιά γιορτάζει η Huawei, προσφέροντας στους καταναλωτές την ευκαιρία να γνωρίσουν περισσότερα αναφορικά με τις πολυβραβευμένες και εμβληματικές συσκευές Huawei, αλλά και να τις αποκτήσουν σε προνομιακές τιμές από το δίκτυο των επίσημων συνεργατών της εταιρείας.

Η γιορτή της τεχνολογίας ξεκίνησε στις 23 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει για έξι συνεχόμενες εβδομάδες σε πανελλαδικό επίπεδο.

Το Smartphone Festival αποτελεί πλέον ένα θεσμό της Huawei που επιδιώκει να μυήσει τον κόσμο στην τεχνολογία των smartphones, στις νέες τάσεις της αγοράς αλλά και στην ιστορία της εταιρείας, στα εξαιρετικά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της που διευκολύνουν τη ζωή μας καθημερινά, στη μοναδική ποιότητα και στις πρωτοποριακές τεχνολογίες του αύριο όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), που μέσω των συσκευών Huawei βρίσκεται ήδη στα χέρια μας. Το κύριο χαρακτηριστικό της φετινής γιορτής είναι ότι οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από τα κορυφαία smartphones της αγοράς, ανάλογα την κατηγορία τους και σε προνομιακές τιμές.

«Η συσσωρευμένη τεχνογνωσία, η απόλυτη καινοτομία, η έρευνα σε βάθος και η πελατοκεντρική φιλοσοφία της Huawei είναι τα συστατικά της επιτυχίας και οι λόγοι για τους οποίους τα προϊόντα της βρίσκονται στην κορυφή . Πιστοί σε αυτό, συνεχίζουμε δυναμικά και φέτος το Smartphone Festival το οποίο το αντιμετωπίζουμε εσωτερικά σαν ένα λανσάρισμα ναυαρχίδας που έχει  στόχο να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει ακόμα περισσότερους καταναλωτές στη φιλοσοφία της Huawei. Το αξιόπιστο service, οι προσφορές και οι εμπειρίες που προσφέρουμε  στο ελληνικό κοινό είναι μερικές από τις βασικές μας προτεραιότητες για το σήμερα και το μέλλον!» δήλωσε ο Lin Bing Country Manager – Terminals της Huawei Ελλάδος!

Από το Smartphone Festival δε θα λείψουν οι εκπλήξεις και τα διαδραστικά photo και video masterclasses σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με φωτογράφους που θα δώσουν tips και μυστικά για τη λήψη της  την καλύτερης φωτογραφίας ή video, σε δράσεις με πολλές εκπλήξεις και επώνυμους guests. Ένα από τα βασικά θέματα που θα γνωρίσουν οι συμμετέχοντας στα masterclasses είναι το γεγονός ότι οι φωτογραφίες ή τα video από smartphone μπορούν να είναι ισάξια με αυτές των επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών και η λήψη εικόνων υψηλής ποιότητας δεν είναι πλέον προνόμιο μόνο των επαγγελματιών με εξαιρετικά εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Αναλυτικά οι συσκευές που συμμετέχουν στο smartphone festival και θα διατίθενται από το δίκτυο των επισήμων συνεργατών της Huawei σε προνομιακές τιμές  είναι οι παρακάτω:

Model
Y7 2019
Y5 2019
P20 64 GB
MATE 20 Lite
P30 PRO 256 GB
P30 PRO 128 GB
P30
P30 LITE