Το σπίτι των 400 εκατομμυρίων δολαρίων

Το σπίτι των 400 εκατομμυρίων δολαρίων

Ένα διαμέρισμα στον δεύτερο ψηλότερο ουρανοξύστη της Μεσογείου κερδίζει τον τίτλο του «ακριβότερου ακινήτου στον κόσμο». 

Το Μονακό, το μικρό πριγκιπάτο της Κυανής Ακτής, αποτελεί πόλο έλξης αλλά και τόπο συνάντησης όλων των πλουσίων του κόσμου.

Πλέον αποτελεί και την τοποθεσία του πιο ακριβού «σπιτιού» στον κόσμο. Για την ακρίβεια δε πρόκειται για ένα από σπίτι, αλλά για ένα πολυτελές διαμέρισμα – ρετιρέ στον τελευταίο όροφο του ουρανοξύστη Odeon Tower, το οποίο εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες κατοικίες που έρχονται επιπλωμένες, εκείνο έρχεται μαζί με σοφέρ και δική του γεννήτρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του NBC News το ρετιρέ των 3.300 τετραγωνικών μέτρων που σχεδιάστηκε από την Groupe Marzocco, χωρίζεται σε πέντε επίπεδα, μίνι σπα, πισίνα, γυμναστήριο, κομμωτήριο, σινεμά, κουζίνα σε κάθε όροφο, θυρωρό 24 ώρες το 24ωρο και μαζί με τα κλειδιά ο τυχερός ιδιοκτήτης θα «πάρει» και έναν σοφέρ.

Ο ουρανοξύστης διαθέτει άλλα 70 διαμερίσματα, ενώ το συγκεκριμένο αναμένεται να είναι έτοιμο προς πώληση τον Σεπτέμβριο του 2015 στην τιμή των 400 εκατ. δολαρίων.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε το ακριβότερο εστιατόριο του κόσμου

Πόσο κοστίζει το ακριβότερο ουίσκι του κόσμου;

Ένα σπίτι μυθικής αξίας