Στέφανος Κασσελάκης: Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν θέλω να παραιτηθεί βουλευτής για να μπω στη Βουλή

Στέφανος Κασσελάκης: Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν θέλω να παραιτηθεί βουλευτής για να μπω στη Βουλή
Ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης κάνει δηλώσεις έξω από τα γραφεία του κόμματος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την προεδρία, την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι δεν επιθυμεί να παραιτηθεί κανείς από τους βουλευτές επικρατείας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, έβαλε τέλος στις φήμες, που ήθελαν να παραιτείται αριθμός βουλευτών των ψηφοδελτίου Επικρατείας προκειμένου να εκλεγεί βουλευτής και να μπορεί να εκπροσωπεί το κόμμα και μέσα στα βουλευτικά έδρανα, στην περίπτωση που εκλεγεί νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Δεν θέλω, ούτε μία στο εκατομμύριο ούτε ο κ. Ηλιόπουλος, ούτε η κυρία Ακρίτα ούτε ο κ. Αποστολάκης να παραιτηθούν της θέσης τους. Οι μάχες δίνονται στην κοινωνία», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Alpha, Tlive.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα πηγαίνω θα συνεργάζομαι με τους βουλευτές συχνά, αλλά η ΚΟ θα έρχεται μαζί μου, έξω στην κοινωνία. Μιλάμε για τους αγρότες; Θα πάμε στη Λάρισα μαζί. Μιλάμε για άλλα θέματα; Θα πάμε εκεί που είναι στην κοινωνία. Το μεγάλο στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα είναι η γείωση στην κοινωνία. Άμα το κάνουμε, θα γίνουμε κυβέρνηση σύντομα», προσέθεσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: