Στη τελική ευθεία το 9ο Global Management Challenge

Στη τελική ευθεία το 9ο Global Management Challenge

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε ο 9ος απαιτητικός Τελικός Ελλάδας του Global Management Challenge ανάμεσα στις 8 καλύτερες ομάδες όλης της χώρας. 

Μια γεμάτη μέρα προκλήσεων, αγωνίας, ανταγωνισμού και υγιούς επιχειρηματικού διαγωνισμού έζησαν σήμερα οι 8 φιναλίστ ομάδες του Τελικού του μεγαλύτερου Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Στρατηγικής, Global Management Challenge που διεξάγεται στη χώρα μας για 9η συνεχή χρονιά.

Στις εγκαταστάσεις της ΟΤΕ Academy διαγωνίστηκαν ταυτόχρονα οι 32 Έλληνες φοιτητές του Τελικού σε σύνολο 1.165 φοιτητών από όλη τη χώρα που έλαβαν μέρος στο φετινό Διαγωνισμό. Για μία ακόμη φορά, οι ομάδες μέσα από 10 ώρες διαγωνιστικής εμπειρίας, ανέλαβαν το ρόλο του Manager της δικής τους εικονικής επιχείρησης, χτίζοντας τη στρατηγική τους και επιλέγοντας μέσα από λειτουργικές αποφάσεις 5 εικονικών τριμήνων την πορεία της επιχείρησής τους.

Η αγωνία κορυφώνεται για τη νικήτρια ομάδα που θα λάβει το πολύτιμο εισιτήριο εκπροσώπησης της χώρας μας στο Διεθνή Τελικό στο Σότσι της Ρωσίας, καθώς η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει αποκλειστικά την Τετάρτη 30 Απριλίου στην Εκδήλωση Βραβεύσεων που θα διεξαχθεί προς τιμήν των νικητών. Στο πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Αθηνών «Κωστής Παλαμάς», θα συγκεντρωθούν την Τετάρτη οι φιναλίστ, οι εκπρόσωποι των Πανεπιστημίων και του ευρύτερου ακαδημαϊκού χώρου, καθώς και εκπρόσωποι των επιχειρήσεων που υποστηρίζουν έμπρακτα το Διαγωνισμό.

Αναμένουμε με αγωνία την ανάδειξη των νικητών Ελλάδας που θα ταξιδέψουν το Σεπτέμβριο του 2014 στη Ρωσία, για να διεκδικήσουν μία διάκριση ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες φοιτητών του κόσμου.

Στον 9ο Τελικό Ελλάδας διαγωνίσθηκαν οι ομάδες Bonds, Ηeroics, MadMen, Finalists, Engineers, 440Hz, Innovators και Thesfato από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και Οικονομικών Επιστημών, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το ΑΤΕΙ Πάτρας, το ΑΤΕΙ Πειραιά, το ΑΤΕΙ Μεσολογγίου, το Keele University, το Bocconi University και το HEC School of Management,.

Διαβάστε ακόμα:

My e-tutor: Φέρνοντας την εκπαίδευση στα μέτρα σου

«Κινητό, φέρε καφέ!»

Έρχεται το πρώτο «πράσινο» Startup Weekend