Στη βασική 5άδα του All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Το μεγάλο ευχαριστώ στην Ελλάδα

Στη βασική 5άδα του All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Το μεγάλο ευχαριστώ στην Ελλάδα

Στις 2 τα ξημερώματα γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού μία νέα σελίδα του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο πρώτος Έλληνας που συμμετέχει σε All Star Game και το σημαντικότερο; Θα βρίσκεται στη βασική πεντάδα της Ανατολής!

Συγκεκριμένα, κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 1.604.463 ψήφους (!) και βρέθηκε στην 2η θέση των προτιμήσεων στις θέσεις Frontcourt και στη 2η σε ψήφους παικτών και δημοσιογράφων, πίσω μόνο από τον LeBron James (1.893.751), απέχοντας πάρα πολύ από τον τρίτο Joel Embiid (922.174)!

O ίδιος είναι με βεβαιότητα πιο ευτυχισμένος από ποτέ και μοιράστηκε στα social media την χαρά του.

Αναλυτικά, η σελίδα των Milwaukee Bucks, όπου αγωνίζεται ανέβασε βίντεο με συμπαίκτη του, στο οποίο ευχαριστεί τον κόσμο που τον στήριξε και τον ψήφισε.

Ο ταλαντούχος αθλητής λοιπόν ανέβασε στο Twitter ένα μήνυμα στα αγγλικά που ευχαριστεί άπαντες για τις ψήφους και τη στήριξη, αλλά και τρία tweets στα ελληνικά, ευχαριστώντας τον κόσμο.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει και το μήνυμα της αγαπημένης του συντρόφου! Η Mariah Danae έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter της: «Σε αγαπώ All Star! Συγχαρητήρια που είσαι τέλειος και σε ευχαριστώ που διατηρείς αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό μου μωρό μου!».

Δείτε το τιτίβισμά της

Πηγή: peoplegreece.com