Στοιχηματικό «αμόκ» για το νέο παιδί του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

Στοιχηματικό «αμόκ» για το νέο παιδί του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

«Κορίτσι με το όνομα Αλίκη» είναι η δημοφιλέστερη επιλογή των Βρετανών για το επερχόμενο μέλος της πριγκιπικής οικογένειας της Αγγλίας, σύμφωνα με τη William Hill.

Η «τρέλα» γύρω από το επερχόμενο νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου καλά κρατεί στη Βρετανία. Και καθώς η Πριγκίπισσα Κέιτ ξεκίνησε την άδεια μητρότητας, με την γέννηση του δεύτερου παιδιού του πριγκιπικού ζεύγους να αναμένεται για τα μέσα Απριλίου, τα στοιχήματα σχετικά με το γένος και το όνομα του μωρού αυξάνονται μέρα με τη μέρα.

Σύμφωνα με τη στοιχηματική εταιρεία της William Hill, η πλέον δημοφιλής επιλογή των «παικτών» θέλει το νέο μέλος να είναι κορίτσι και να παίρνει το όνομα «Αλίκη».

Η απόδοση του συγκεκριμένου ονόματος είναι 4 προς 1. Έτσι, εάν η πρόβλεψη αποδειχθεί σωστή, μια ομάδα δέκα φίλων της βασιλικής οικογένειας από το Κεντ, ανάμεσά τους και ένα άτομο που δεν δίστασε να στοιχηματίσει 500 δολάρια στο όνομα «Αλίκη», αναμένεται να βάλει στις τσέπες της 6.700 δολάρια.

Το πριγκιπικό ζεύγος έχει δηλώσει πως δεν γνωρίζει το γένος του επόμενου παιδιού της, αλλά σχεδόν το 70% των στοιχημάτων της Williams Hill θέλουν αυτό να είναι κορίτσι. Ίσως, βέβαια, να βασίζονται στο γεγονός πως η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε να εμφανιστεί πρόσφατα ντυμένη στα ροζ.

Στη δεύτερη θέση των επιλογών των πελατών της William Hill βρίσκεται το όνομα της βασίλισσας της χώρας «Ελισάβετ», με απόδοση 9/2, και ακολουθούν αυτά του «Σαρλότ» (11/2) και «Βικτόρια» (12/1). Από τα ανδρικά ονόματα προηγείται αυτό του «Αρθούρου» με απόδοση 20/1.