Στείλτε μια ελληνική startup στο Webit Congress στην Τουρκία!

Στείλτε μια ελληνική startup στο Webit Congress στην Τουρκία!

Ψηφίστε την ομάδα του tizU για να μπορέσει να παρουσιάσει το project της στη σκηνή του μεγάλου ετήσιου τεχνολογικού event.

Στις 1-2 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη το μεγάλο ετήσιο τεχνολογικό event «Webit Congress». Ανάμεσα στις 300 startups που επιλέχθηκαν από τις 1674 συνολικά βρίσκεται και η ελληνική εφαρμογή tizU, που θα έχει επίσης σχετικό προωθητικό stand στο Startup Village χώρο του event.

Στο παρόν event δίνεται, επίσης, η δυνατότητα σε 20 startups να «pitch-άρουν» μπροστά στους 10,000 καλεσμένους του event, μέσα από τον διαγωνισμό Founders Games. Ανάμεσα στο κοινό θα βρίσκονται πάνω από 300 επενδυτές και κορυφαία ΜΜΕ παγκοσμίως, καθώς και πολλοί άλλοι early adopters και influencers.

Τα 15 από τα 20 startups θα επιλεγούν από τους κριτές ενώ τα υπόλοιπα 5 θα προκύψουν από ψηφοφορία του κοινού. Η ομάδα του tizU διαγωνίζεται, επίσης, στην ψηφοφορία αυτή και χρειάζεται τις ψήφους, ώστε να καταφέρει να «ανέβει» και να παρουσιάσει το project της στο stage του Webit Congress.

Μπορείτε να ψηφίσετε το tizU εδώ: http://bit.ly/support_tizU

Η ψηφοφορία βρίσκεται σε εξέλιξη και λήγει την Τετάρτη στις 3 Σεπτεμβρίου.