Στην «οικογένεια» της Endeavor η HotelBrain

Στροφή στον τουρισμό με τη νέα προσθήκη στο διεθνές δίκτυο της Endeavor.

Η Endeavor Greece ανακοίνωσε σήμερα πως εντάσσει στο διεθνές δίκτυό της την ελληνική εταιρεία τουρισμού HotelBrain. H συγκεκριμένη επιλέχθηκε στο 51ο διεθνές πάνελ επιλογής (International Selection Panel – ISP) της Endeavor Global, που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι στις 10-12 Δεκεμβρίου και εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο Πάνο Παλαιολόγο.

Η Hotel Brain εξειδικεύεται στη διαχείριση και ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών βάσει ενός πρωτοποριακού μοντέλου.

Διαβάστε σχετικά τη συνέντευξη του Πάνου Παλαιολόγου στο FortuneGreece

Η εταιρεία αναλαμβάνει όλες τις φάσεις της ανάπτυξης ενός ξενοδοχείου σε στενή συνεργασία με την ιδιοκτήτρια εταιρεία ή/και τους επενδυτές, παρέχοντας υπηρεσίες διαχείρισης, δημιουργώντας αναγνωρίσιμα brands και αυξάνοντας παράλληλα την εμπορική τους αξία. Στόχος είναι να βοηθήσει τους ξενοδόχους να επιτύχουν τα προσδοκώμενα λειτουργικά, ποιοτικά και οικονομικά αποτελέσματα. Σήμερα συνεργάζεται με περισσότερα από 60 ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Τουρκία και Λίβανο.

Συνολικά στο συγκεκριμένο ISP, κορύφωση μιας πολυδιάστατης διαδικασίας επιλογής επιχειρηματιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν από 24 επιχειρηματικούς ηγέτες και μέλη του διεθνούς δικτύου της Endeavor 29 επιχειρηματίες, εκπροσωπώντας 20 επιχειρήσεις από 12 χώρες. Για πρώτη φορά επιλέχθηκαν επιχειρηματίες από Μαϊάμι, Μαρόκο και ΗΑΕ.

Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες, που πλέον είναι 872 από 558 εταιρείες σε 19 χώρες, απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους από mentors και advisors της Endeavor, έχουν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της και σε επενδυτές. Με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσονται περαιτέρω, δημιουργούν θέσεις εργασίας και γίνονται πρότυπα για άλλους.

Διαβάστε ακόμη: Συμμαχία Endeavor Greece και Microsoft Ελλάς