Στην Ουγκάντα μαζί με την ActionAid Hellas η 24MEDIA

Στην Ουγκάντα μαζί με την ActionAid Hellas η 24MEDIA

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης της 24MEDIA, πραγματοποιήθηκε 5ήμερο ταξίδι στην Ουγκάντα με στόχο την ενίσχυση του έργου της ActionAid Hellas.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης της 24MEDIA, πραγματοποιήθηκε 5ήμερο ταξίδι στην Ουγκάντα με στόχο την ενίσχυση του έργου της ActionAid Hellas. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού, 45 ανάδοχοι παιδιών, ανάμεσά τους και ο Χρήστος Χατζηιωάννου από την 24MEDIA με τον φωτογράφο Νικόλα Μάστορα, ανέλαβαν να ολοκληρώσουν το έργο που ξεκίνησε πέρυσι η ActionAid Hellas στην περιοχή και περιλάμβανε την ενίσχυση των εκπαιδευτικών δομών στην κοινότητα.

Με αφορμή την συμμετοχή της 24MEDIA στην αποστολή της ActionAid Hellas, δημιουργήθηκε καθημερινό blog ανταπόκρισης στο Oneman.gr στην κατηγορία “Tales from Uganda”, με στόχο να μεταφερθούν στο ελληνικό κοινό οι εκτενείς δράσεις της ActionAid στην περιοχή καθώς και ο τρόπος διαβίωσης των κατοίκων της αφρικανικής χώρας, μέσα από εικονογραφημένα κείμενα. Η ενίσχυση της 24MEDIA στην ActionAid Hellas δεν σταματά εδώ καθώς θα ακολουθήσει η δημιουργία επιπλέον περιεχομένου σε όλο το δίκτυο του Ομίλου και συμμετοχή σε επόμενες πρωτοβουλίες της.

Ο Χρήστος Χατζηιωάννου, Head of Native & Branded Content της  24MEDIA, δήλωσε “Ο δικός μας ρόλος είναι η ενίσχυση και η διάδοση του πολύτιμου έργου που προσφέρει η ActionAid σε κάθε γωνιά της γης. Η συγκεκριμένη αποστολή ήταν πραγματικά ένα ταξίδι ζωής για όλους τους αναδόχους που βρεθήκαμε στο χωριό Γκαλαγκάλα. Το περιεχόμενο που παράγουμε με αφορμή το ταξίδι είναι το δικό μας ελάχιστο ευχαριστώ στην ActionAid Hellas με στόχο ακόμα περισσότεροι συμπολίτες μας να στηρίξουν τη δράση της”.