Στο Fortune που κυκλοφορεί: Η Chipita, οι προτάσεις εξαγοράς και τα σχέδια του Σπ. Θεοδωρόπουλου

Στο Fortune που κυκλοφορεί: Η Chipita, οι προτάσεις εξαγοράς και τα σχέδια του Σπ. Θεοδωρόπουλου
H Chipita είναι και φέτος στη λίστα του Fortune με τις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα - Δείτε το αφιέρωμα και όλη τη λίστα για το 2019 στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί στα περίπτερα αυτή την Παρασκευή.

Η Chipita υπήρξε σταθερά εδώ και 5 σχεδόν δεκαετίες μια από τις πλέον εξωστρεφείς και αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις. Το μέλλον της όμως προοιωνίζεται με ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη, ισχυρίζεται ο ιδρυτής και σημερινός της πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος.

«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας» αναφέρει σε διάφορα σημεία της συνέντευξης που παραχώρησε στο Fortune, εξηγώντας από τη μια πλευρά τη μεσοπρόθεσμη στρατηγική του ομίλου και, από την άλλη, «επικυρώνοντας» τις διαψεύσεις για ενδεχόμενη πώληση της εταιρίας, σενάριο που κυκλοφόρησε ευρέως το περασμένο διάστημα.

Η διάψευση έρχεται κάθετη και στην ευθεία ερώτηση. «Η εταιρία υποδέχεται σχεδόν καθημερινά μια πρόταση εξαγοράς. Αλλά δεν πωλείται» δηλώνει εμφατικά ο κ.Θεοδωρόπουλος, μεταφέροντας, προφανώς, την απόφαση και των υπολοίπων μετόχων του ομίλου Chipita, με κυριότερους το Olayan Group.

O διευθύνων σύμβουλος της Chipita μιλάει αποκλειστικά στο Fortune και στη Πέννυ Κούτρα στο νέο τεύχος του Fortune, που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή στα περίπτερα. 

Δείτε επίσης όλη τη λίστα με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2019.