Στο μυαλό είναι ο στόχος!

Στο μυαλό είναι ο στόχος!

Η Μυρτώ Αλικάκη «ερμηνεύει» την πραγματική Κατερίνα Γώγου.

Μια παράσταση- αφιέρωμα στην Κατερίνα Γώγου κάνει πρεμιέρα στις 3 Οκτώβρη στον Ρυθμό-Stage, όχι τυχαία. Στις 3 Οκτώβρη συμπληρώνονται 20 χρόνια από το θάνατο της Κατερίνας Γώγου (3.10.1993). Κι ο λόγος της μοιάζει, πραγματικά, πιο επίκαιρος από ποτέ.

Ο πόνος και η αγωνία της ηθοποιού και ποιήτριας, Κατερίνας Γώγου αποδίδονται μοναδικά σε αυτήν την μουσικοχορευτική παράσταση.

Η Μυρτώ Αλικάκη ερμηνεύει αυτοβιογραφικά αποσπάσματα από κείμενα της Γώγου ενώ η Νάνα Μπινοπούλου και ο Κώστας Χαριτάτος ερμηνεύουν μελοποιημένα ποιήματά της από την πολυσυλλεκτική παραγωγή «Πάνω κάτω η Πατησίων».

Διαβάστε ακόμη: Κι οι δύο είναι φίνοι!

Η παράσταση είναι σκηνοθετημένη με θεατροποιημένους μονολόγους που εναλλάσσονται στη σκηνή με τραγούδια και προβολές οπτικού και οπτικοακουστικού υλικού. Θα δούμε γνωστό και ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό, αποσπάσματα από παλιές και νεότερες ταινίες στις οποίες συμμετείχε η Κατερίνα Γώγου καθώς και film super 8, τραβηγμένο στο σπίτι της Γώγου από τον Γιώργο Κορδέλλα, σύντροφο της Κατερίνας Γώγου και παραγωγό του «Πάνω Κάτω η Πατησίων».

Στο Ρυθμό Stage θα μπορούμε να αγοράσουμε και  βιβλία και cd που αφορούν στην καλλιτέχνιδα.

Πρεμιέρα 3. 10. 2013
Έναρξη: Από Δευτέρα 7 Οκτώβρη και κάθε Δευτέρα.
Ώρα: 21.00
Είσοδος: 10 ευρώ.
Ρύθμος Stage Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη