Στο Σύνταγμα οι αγρότες για το συλλαλητήριο – Τι ισχύει με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Στο Σύνταγμα οι αγρότες για το συλλαλητήριο – Τι ισχύει με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στο συλλαλητήριο βρέθηκαν και αρχηγοί κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Στην πλατεία Συντάγματος βρίσκεται ο κύριος όγκος των αγροτών, που έχουν συρρεύσει στην πρωτεύουσα απ΄όλα τα μέρη της Ελλάδας, διεκδικώντας τα αιτήματά τους.

Μπροστά από το Κοινοβούλιο, η Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας είναι γεμάτη από τρακτέρ και επαγγελματικά οχήματα και ο κόσμος πολύς, αφού στους διαδηλωτές έχουν προστεθεί ομοσπονδίες, σωματεία και συνδικάτα εργαζομένων από δεκάδες τομείς, που βρίσκονται στο Σύνταγμα για να συμπαρασταθούν στους αγρότες, τους οποίους υποδέχτηκαν με το σύνθημα: «Εργατιά, αγροτιά ενωμένοι μια γροθιά».

Σημειώνεται πως στο συλλαλητήριο βρέθηκαν και αρχηγοί κομμάτων της αντιπολίτευσης, όπως ο Στέφανος Κασσελάκης του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Κουτσούμπας του ΚΚΕ και η Ζωή Κωνσταντοπούλου της Πλεύσης Ελευθερίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Λόγω του συλλαλητηρίου και της παρουσίας των τρακτέρ στο κέντρο της πρωτεύουσας, η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μεγάλους δρόμους της πρωτεύουσας.

Λίγο μετά τις 18:00 έγινε γνωστό πως αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της οδού Πανεπιστημίου από το ύψος της οδού Αμερικής έως την πλατείας Ομονοίας.

«Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων» ανέφερε η ΕΛΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: