Στρατηγική συνεργασία WIND – Viva Wallet

Οι δυο εταιρείες ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία που εισάγει στο ευρύ δίκτυο καταστημάτων της WIND τις υπηρεσίες πληρωμών της Viva Wallet.

WIND και Viva Wallet ανακοίνωσαν σήμερα μια νέα συνεργασία που εισάγει στο ευρύ δίκτυο καταστημάτων της WIND τις υπηρεσίες πληρωμών της Viva Wallet.

Με τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ της WIND και της Viva Wallet τα καταστήματα WIND θα προσφέρουν πλέον τη δυνατότητα στους επισκέπτες τους να εξοφλούν με μετρητά:

– Λογαριασμούς περισσότερων από 300 επιχειρήσεων και οργανισμών, σε κλάδους όπως: Ενέργεια, Δημόσιο, Ασφάλειες κ.α.

– Υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα από το Viva.gr, όπως εισιτήρια θεαμάτων (θέατρα, κινηματογράφοι, συναυλίες, συνέδρια, εκθέσεις κλπ.), αθλητικών αγώνων (Basket League και Super League), ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια. Ακόμα και αν δεν έχει προηγηθεί ηλεκτρονική κράτηση μέσω της πλατφόρμας, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν, να εκδίδουν και να εξοφλούν εισιτήρια σε οποιοδήποτε κατάστημα WIND με μετρητά ή με κάρτα.

– Υπηρεσίες και προϊόντα χιλιάδων εμπορικών επιχειρήσεων που συνεργάζονται με τη Viva Wallet.

Παράλληλα, στα καταστήματα WIND θα εκδίδονται και θα εξοφλούνται άμεσα e-Money Vouchers με κωδικούς φόρτισης της Viva Wallet.